tsap 10 Ιουνίου 2011 #1 Share 10 Ιουνίου 2011 παιδια θελω λογω ich να βαλω τα ψαρακια σε καραντινα. πως θα τα πιασω με το ενυδρειο γεματο βραχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 10 Ιουνίου 2011 #2 Share 10 Ιουνίου 2011 Οι λύσεις είναι δύο. 1. Η κλασική παγίδα. 2. Όταν τα φώτα είναι κλειστά σταμπάρεις που κοιμάται το ψάρι και το φωτίζεις με ένα φακό. Ώσπου να συνειδητοποιήσει το τι γίνεται το πιάνεις με την απόχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 10 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 10 Ιουνίου 2011 Οι λύσεις είναι δύο. 1. Η κλασική παγίδα. 2. Όταν τα φώτα είναι κλειστά σταμπάρεις που κοιμάται το ψάρι και το φωτίζεις με ένα φακό. Ώσπου να συνειδητοποιήσει το τι γίνεται το πιάνεις με την απόχη και αν ειναι μεσα στον βραχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 10 Ιουνίου 2011 #4 Share 10 Ιουνίου 2011 και αν ειναι μεσα στον βραχο? Και πάλι η λύσεις είναι δύο. 1. Η παγίδα μήπως και βγει έξω. 2. Βγάζεις τον βράχο έξω. (Σε αυτή την περίπτωση απλά την έβαψες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 10 Ιουνίου 2011 #5 Share 10 Ιουνίου 2011 Προσωπικά κατάφερα να κάνω δουλειά και μάλιστα σε πολύ δύκολα και υπερκινητικά ψάρια, ΜΟΝΟ με παγίαδα ιδιοκατασκευή.Μέσα σε αυτη αρτέμια και πολύ υπομονή.Οταν δεν τα έπιασα, δύο ψάρια σε δύο διαφορετικές ημέρες με τον ίδιο τρόπο, έκαν πάρτυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 10 Ιουνίου 2011 #6 Share 10 Ιουνίου 2011 Αξιζει να το προσπαθησεις.Παντως οπως σου ειπαν και τα παιδια για τον βραχο να ειναι η τελευταια λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 13 Ιουνίου 2011 Author #7 Share 13 Ιουνίου 2011 παιδια μετα απο πολυ αγωνα απογοητευτηκα και εβγαλα τον βραχο και τα επιασα!!! τωρα τι φαρμακο να ριξω στο ενυδρειο καραντινα που εχω τα ψαρακια? δεν ριχνω παλι herbtana κατι πιο δυνατο λεω!!!! τωρα τον βραχο τον ξαναεβαλα αλλα τον εστησα αλλιως και σε μερικα κοματια τα εδεσα με tyre aps.δεν πιστευω να εχω προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 14 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 14 Ιουνίου 2011 παιδια ξερει κανεις που μπωρο να βρω παγιδα για να πιανω τα ψαρακια? μηπως και την χρειαστω στο μελλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 14 Ιουνίου 2011 #9 Share 14 Ιουνίου 2011 Φτειιάξε μία μόνος σου απο ελαφρά τζαμάκια...τζάμπα θα σου έρθει. Διαφορετικά ετοιμάσου γιά κανά 40άρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 14 Ιουνίου 2011 Author #10 Share 14 Ιουνίου 2011 Φτειιάξε μία μόνος σου απο ελαφρά τζαμάκια...τζάμπα θα σου έρθει. Διαφορετικά ετοιμάσου γιά κανά 40άρι... δηλαδη πως να την φτιαξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 14 Ιουνίου 2011 #11 Share 14 Ιουνίου 2011 Είναι πολύ απλό.Κόβεις 5 τζαμάκια σε μικρή διάσταση και κολάς τα 4 μεταξύ τους με ενυδρειακή συλικόνη κάτι σαν ένα κουτάκι δηλαδή.Το πέμπτο τζαμάκι που θα είναι το πορτάκι το κολάς μόνο απο την επάνω μεριά με μικρή ποσότητα συλικόνης έτσι ώστε να ανοίγει και να κλείνει.Στο κέντρο του, βάζεις μιά βεντούζα με διχάλα και περνάς μιά πετονιά,έτσι ώστε όταν θέλεις εσύ να αφήνεις την πετονιά και να κλείνει το πορτάκι. Ετσι ακριβώς την έχω φτειάξει εγω και έχω κάνει δουλειά δυό φορές που την χρειάστηκα.Φυσικά χρειάζεται αρκετή υπομονή, όταν θα ψαρεύεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος