Zorba_The_Freak 12 Ιουνίου 2011 #26 Share 12 Ιουνίου 2011 Μια χαρα ειναι για να ξεκινησεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 12 Ιουνίου 2011 #27 Share 12 Ιουνίου 2011 Θα το σκεφτώ παιδιά, λέω να δοκιμάσω guppy αφού μου λέτε για ζωοτόκα, πως σας φαίνεται? εγω παλι ειμαι αντιθετος στα ζωοτοκα... εκτος απο τις πολυαριθμες γεννες τους ειναι και πολυ βρωμικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 12 Ιουνίου 2011 Author #28 Share 12 Ιουνίου 2011 εγω παλι ειμαι αντιθετος στα ζωοτοκα... εκτος απο τις πολυαριθμες γεννες τους ειναι και πολυ βρωμικα Βρώμικα από πια άποψη? να σου πω την αλήθεια κ'εμένα δεν μου αρέσουν τόσο τα ζωοτόκα, προτιμώ μονομαχάκια που μ'αρέσουν άπειρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 12 Ιουνίου 2011 #29 Share 12 Ιουνίου 2011 Βρώμικα από πια άποψη? να σου πω την αλήθεια κ'εμένα δεν μου αρέσουν τόσο τα ζωοτόκα, προτιμώ μονομαχάκια που μ'αρέσουν άπειρα βρωμιζει το νερο πολυ γρηγορα.ναι μεν τον πρωτο καιρο θα ενθουσιαστεις με τις γεννισεις αλλα μετα θα βαριεσαι να βλεπεις νεογεννητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 12 Ιουνίου 2011 #30 Share 12 Ιουνίου 2011 Αν υπάρχει σωστή φίλτρανση ότι ψάρι και να βάλεις το νερό είναι κρύσταλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 23 Ιουνίου 2011 Author #31 Share 23 Ιουνίου 2011 παιδιά η θηλυκιά μου μας άφησε σήμερα το απόγευμα (φυσικός θάνατος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 23 Ιουνίου 2011 #32 Share 23 Ιουνίου 2011 παιδιά η θηλυκιά μου μας άφησε σήμερα το απόγευμα (φυσικός θάνατος) ζοη σε εσασ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 23 Ιουνίου 2011 Author #33 Share 23 Ιουνίου 2011 ζοη σε εσασ ευχαριστώ βρε φιλάρα λυπήθηκα άσχημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος