GXSARA 9 Ιουνίου 2011 #1 Share 9 Ιουνίου 2011 Tο ενα το λαμπιντο μου που ειναι και θυληκο βλεπω σαν να εχει προγουλια μαγουλαδες εβαλα να ταισω τα ψαρια μου και αυτο λεςκαι δεν μπορουσε να ποιασει τον κοκο τροφης.να εχει αυγα στο στομα?οριστε 2 φωτο δεν ειναι πολυ καλες.αλλα δεν πολυ βγαινει απο τις πετρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 9 Ιουνίου 2011 #2 Share 9 Ιουνίου 2011 Αντε με το καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 9 Ιουνίου 2011 #3 Share 9 Ιουνίου 2011 Ναι Ετοιμάσου να κιτρινίσει το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 9 Ιουνίου 2011 #4 Share 9 Ιουνίου 2011 yes Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 9 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 9 Ιουνίου 2011 Απο το στομα σας και στου θεου το αυτι.εχω πολλες κρυψωνες στα βραχια και αυριο μπαινει και κερατοφυλλο.το βλεπω και ψιλοζοριζεται ομως ολο μονοτου καθεται και κρυβεται. Αμα πανε ολα καλα ετοιμαστείτε για χαρισματα,απο τα μεγαλα γιατι τα μικρα δεν θα ποιανονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 9 Ιουνίου 2011 #6 Share 9 Ιουνίου 2011 καλος τα δεχτηκες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 9 Ιουνίου 2011 Author #7 Share 9 Ιουνίου 2011 ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 9 Ιουνίου 2011 #8 Share 9 Ιουνίου 2011 οταν με το καλο γεννηθουν..περημενουμε φωτο!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 9 Ιουνίου 2011 #9 Share 9 Ιουνίου 2011 Άντε με το καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος