thanashs 9 Ιουνίου 2011 #1 Share 9 Ιουνίου 2011 παιδια καλησπερα σε ολους σας....μια ερωτηση για αυτα τα ψαρακια......ισχυει οτι φωσφοριζουν???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 9 Ιουνίου 2011 #2 Share 9 Ιουνίου 2011 ετσι και ετσι...εμένα ψιλομοιάζουν με νεον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 9 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 9 Ιουνίου 2011 xaxxaxax δλδ το βραδυ χωρις φως μπορει κ να φενονται???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 9 Ιουνίου 2011 #4 Share 9 Ιουνίου 2011 xaxxaxax δλδ το βραδυ χωρις φως μπορει κ να φενονται???? με λίγο, λίγο φως μπορείς να τα διακρίνεις! τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 9 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 9 Ιουνίου 2011 θα καθησω να το παρατηρησω καλα σημερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 9 Ιουνίου 2011 Author #6 Share 9 Ιουνίου 2011 τελικα ουτε καν που φωσφοριζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 9 Ιουνίου 2011 #7 Share 9 Ιουνίου 2011 Όχι μόνο δεν "φωσφορίζουν" αλλά όταν κλείσουν τα φώτα συνήθως χάνουν τα χρώματά τους και ησυχάζουν. Δεν νομίζω ότι είναι λόγος αυτός γα να χαλιέσαι (στο κάτω κάτω δεν σου είχαν υποσχεθεί κάτι τέτοιο τα άμοιρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 9 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 9 Ιουνίου 2011 δεν χαλιεμαι φιλε μ....απλα επειδη ειχα ακουσει αυτο το πραγμα μ φανηκε περιεργο και δεν ηξερα τι να πιστεψω.....και ειπα να ρωτησω.....εγω δεν τα πειρα επειδη και καλα φωττιζουν αλλα επειδη κοπαδιαζουν και ειναι ΑΛΛΗ φαση και μ'αρεσουν πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 9 Ιουνίου 2011 #9 Share 9 Ιουνίου 2011 Αν θέλεις να το λες ακριβέστερα: ιριδίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 9 Ιουνίου 2011 #10 Share 9 Ιουνίου 2011 Με ελάχιστο φωτισμό πάντως πρέπει να φαίνεται η μπλε γραμμούλα τους, τουλάχιστον στα cardinal φαίνεται λίγο αν θυμάμαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 9 Ιουνίου 2011 Author #11 Share 9 Ιουνίου 2011 δεν φενεται τιποτα φιλε μ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 10 Ιουνίου 2011 #12 Share 10 Ιουνίου 2011 Με ελάχιστο φωτισμό πάντως πρέπει να φαίνεται η μπλε γραμμούλα τους, τουλάχιστον στα cardinal φαίνεται λίγο αν θυμάμαι καλά. σε εμένα φαίνεται.. αυτό ανάφερα και στην αρχή.! δεν φέγγουν σαν monnlight! είπαμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος