VRILO 18 Νοεμβρίου 2011 #276 Share 18 Νοεμβρίου 2011 Ρε πατριδα να ρωτησω κατι? Σου εχει βγει καλο? Γιατι δεν εχω δει και πολλα να κυκλοφορανε ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 18 Νοεμβρίου 2011 #277 Share 18 Νοεμβρίου 2011 τι τουμπανο... απαιχτο λεμε! πολυ κουραγιο-υπομονη-χρημα εχει πεσει εκει! αλλα περισσοτερο απ ολα... αγαπη! μπραβο και απο μενα Λάρη! ειμαι συγουρος πως οι φωτογραφιες αναδυκνειουν το 60% απο την ομορφια της πραγματικοτητας! και παλι μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 19 Νοεμβρίου 2011 Author #278 Share 19 Νοεμβρίου 2011 Ρε πατριδα να ρωτησω κατι? Σου εχει βγει καλο? Γιατι δεν εχω δει και πολλα να κυκλοφορανε ...... :bigemo_harabe_net-77: :lmao: τι τουμπανο... απαιχτο λεμε! πολυ κουραγιο-υπομονη-χρημα εχει πεσει εκει! αλλα περισσοτερο απ ολα... αγαπη! μπραβο και απο μενα Λάρη! ειμαι συγουρος πως οι φωτογραφιες αναδυκνειουν το 60% απο την ομορφια της πραγματικοτητας! και παλι μπραβο! Ετσι ακριβως ειναι Σακη Ευχαριστω πολυ φιλε,αντε σιγα σιγα να κανουμε και ενα στο χωρο σου....Λες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisazi 25 Νοεμβρίου 2011 #279 Share 25 Νοεμβρίου 2011 (edited) Νομίζω ότι μιας και είχα την τιμή να δω αυτό το αριστούργημα από κοντά, νιώθω την υποχρέωση να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο ενυδρείο αναδεικνύεται μόνο κατά το ήμισυ από τις φωτογραφίες, ζωντανά αν το δει κάποιος απλά είναι σε άλλη διάσταση. AAAA ρε larry με τα ωραία σου, να δω τι άλλο ετοιμάζεις ??? ξέρεις τι εννοώ ;) Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2011 - akisazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 25 Νοεμβρίου 2011 #280 Share 25 Νοεμβρίου 2011 Εγώ αποφεύγω να βλέπω τέτοια ενυδρεία από κοντά... με πιάνει κατάθλιψη που δεν μπορώ να έχω και εγώ κάτι ανάλογο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 25 Νοεμβρίου 2011 #281 Share 25 Νοεμβρίου 2011 Το ενυδρείιο σου είναι πραγματικά στολίδι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 25 Νοεμβρίου 2011 Author #282 Share 25 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω ότι μιας και είχα την τιμή να δω αυτό το αριστούργημα από κοντά, νιώθω την υποχρέωση να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο ενυδρείο αναδεικνύεται μόνο κατά το ήμισυ από τις φωτογραφίες, ζωντανά αν το δει κάποιος απλά είναι σε άλλη διάσταση. AAAA ρε larry με τα ωραία σου, να δω τι άλλο ετοιμάζεις ??? ξέρεις τι εννοώ ;) Eυχαριστω φιλε Ακη Περασαν 2 μηνες απο τοτε,γιαααα ελα καμια βολτα και φερε και το......μαγικο φιλτρο!!!! εεε κατι ετοιμαζω και εγω Εγώ αποφεύγω να βλέπω τέτοια ενυδρεία από κοντά... με πιάνει κατάθλιψη που δεν μπορώ να έχω και εγώ κάτι ανάλογο !!! Βαγγελη θα ηθελα να δω απο κοντα το δικο σου ενυδρειο γιατι τουλαχιστον απο τις φοτο που ειδα ειναι απαιχτο και πανεμορφο.Ισως καποια στιγμη οταν ανεβω πανω....να το θαυμασω απο κοντα και να σου φερω και το ζωντανο που σου υποσχεθηκα Το ενυδρείιο σου είναι πραγματικά στολίδι!!!!! Ευχαριστω πολυ φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 25 Νοεμβρίου 2011 Author #283 Share 25 Νοεμβρίου 2011 και μερικες ακομα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 26 Νοεμβρίου 2011 #284 Share 26 Νοεμβρίου 2011 Ομορφιές!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 26 Νοεμβρίου 2011 Author #285 Share 26 Νοεμβρίου 2011 και τα καινουρια sps αρχιζουν σιγα σιγα να προσαρμοζονται πολυ καλα Μεσα στην εβδομαδα θα τραβηξω μερικες ακομα φοτο και μερικες fts Το αποτελεσμα παντως προσωπικα με χαρωποιει ιδιαιτερως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 26 Νοεμβρίου 2011 Author #286 Share 26 Νοεμβρίου 2011 Αυτο που παρατηρησα εδω και ενα μηνα περιπου, ειναι οτι με την προσθηκη της δευτερης vortech σε antisynch mode τα αποτελεσματα ειναι θεαματικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Νοεμβρίου 2011 #287 Share 26 Νοεμβρίου 2011 Ξύνεις πληγές και με το ενυδρείο και με την διπλή vortech ... θα κάνω μπλοκάρισμα το θέμα να μη το βλέπω !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 26 Νοεμβρίου 2011 #288 Share 26 Νοεμβρίου 2011 Μαύρα χάλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 26 Νοεμβρίου 2011 Author #289 Share 26 Νοεμβρίου 2011 Bad bad boyzz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisazi 1 Δεκεμβρίου 2011 #290 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 (edited) Φίλε larry, τώρα επιτέλους μπορώ να καμαρώνω μέρος του δικού σου reef στο δικό μου ενυδρειάκι με τις 2 καταπληκτικές αποικίες που μου χάρισες. Είσαι souper Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2011 - akisazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 1 Δεκεμβρίου 2011 Author #291 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστω Ακη,χαιρομαι που σου αρεσαν :) Ε μια που ηρθες ειπα να μη φυγεις με αδεια...χερια! Απο την επομενη εβδομαδα,νεα κοραλια,νεες φοτο,απο ακτοπορες που βρισκονται σε βαθια....νερα! Για να δουμε τι θα ερθει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikostrex 12 Δεκεμβρίου 2011 #292 Share 12 Δεκεμβρίου 2011 ενα απο τα πιω ομορφα και καλοστημενα ενυδρεια που υπαρχουν !!! με της εικονες που μας παραθετης φιλε Larry μας ταξιδευεις....να εισαι παντα καλα και να το χαιρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 12 Δεκεμβρίου 2011 Author #293 Share 12 Δεκεμβρίου 2011 ενα απο τα πιω ομορφα και καλοστημενα ενυδρεια που υπαρχουν !!! με της εικονες που μας παραθετης φιλε Larry μας ταξιδευεις....να εισαι παντα καλα και να το χαιρεσαι. Ευχαριστω Νικο για τα καλα σου λογια Το ενυδρειο παει πολυ καλα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το χρωμα και την υγεια ψαριων/κοραλιων Το τελευταιο διμηνο μπορω να πω οτι εχω ηρεμησει και θαυμαζω-οποτε εχω χρονο-μια πολυ μικρη σταγονα ωκεανου στο σπιτι μου! Εχουν δωθει αρκετα κοραλια και εχουν αγοραστει αλλα τοσα αυτο το μικρο χρονικο διαστημα και απο οτι μου ειπαν χομπιστες που τα πηρανε πανε τελεια! Αξιοσημειωτο ειναι οτι οσοι εχουν δει το ενυδρειο απο κοντα μου ειπαν οτι δεν εχουν καμια σχεση οι φοτο με την πραγματικοτητα.Live ειναι πολυ καλυτερο!!! Αυτο σημαινει οτι στοχος μου επιτευχθει!!! Ενα ευχαριστω ολους που με τις αγορες τους βοηθησαν και βοηθουν εμμεσα στην πραγματοποιηση και τη συνεχηση της<τρελας μου> Την Τεταρτη θα ανεβασω φοτο με νεες ποικιλιες sps κοραλιων αν και ειναι νωρις ακομα γιατι εναι <<φρεσκα>> στο ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 14 Δεκεμβρίου 2011 Author #294 Share 14 Δεκεμβρίου 2011 Μια ανανεωση του ενυδρειου μου με καινουρια sps κοραλια και merika Deep water Acropora species Τα κοραλια μπηκαν στο ενυδρειο πριν 5 περιπου μερες οποτε οπως ειναι φυσικο το χρωμα θα φανει με τον καιρο,αλλα μια ιδεα πως θα εξελιχθουν,την εχουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 14 Δεκεμβρίου 2011 Author #295 Share 14 Δεκεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Δεκεμβρίου 2011 #296 Share 14 Δεκεμβρίου 2011 Σκορδα ρεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 14 Δεκεμβρίου 2011 Author #297 Share 14 Δεκεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 14 Δεκεμβρίου 2011 Author #298 Share 14 Δεκεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 14 Δεκεμβρίου 2011 Author #299 Share 14 Δεκεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 14 Δεκεμβρίου 2011 Author #300 Share 14 Δεκεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος