Παναγιώτης Κ 24 Απριλίου 2013 #626 Share 24 Απριλίου 2013 Μόλις κοιτάζω την φωτογραφία αυτή εντάξει, λέω δεν γίνεται!!! Φαντάζομαι το καινούριο πως θα είναι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 24 Απριλίου 2013 Author #627 Share 24 Απριλίου 2013 Μόλις κοιτάζω την φωτογραφία αυτή εντάξει, λέω δεν γίνεται!!! Φαντάζομαι το καινούριο πως θα είναι! Nαι Παναγιωτη ηταν απο τα καλα,αφιερωσα πολυ χρονο και κοπο στην αρχη Απλα τα τελευταια 2 χρονια ειχε βρει το δρομο του και πηγαινε σχεδον μονο του! Το 2ο ειναι μια καινουρια αρχη καινουριο ενυδρειο καινουριοι οργανισμοι,θελει το χρονο του Ενα βασικο που εμαθα τοσα χρονια ειναι να μην βιαζομαι... ΙΟταν θα ειναι ετοιμο να εισαι σιγουρος οτι θα γινει και η αναλογη παρουσιαση Ευχαριστω ξανα για ολα boyz and girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 24 Απριλίου 2013 #628 Share 24 Απριλίου 2013 Δεν είχες χώρο να βάλεις άλλα sps...δεν άντεξες άλλο...είπες να φτιάξω μεγαλύτερο θέλω και άλλες ακρόπορες δεν έχω που να τις βάλω...θα βγούνε να με φάνε... αντί για δέντρο ακρόπορες στόλισες τα Χριστούγεννα... Θα έρθω Κοζάνη δεν γίνεται άλλο...θέλω Ιλαρίων φράπα και ριφάρα να κολλήσω τη μάπα μου στα τζάμια μέχρι να βρω μια απτασία... Θα φέρω και την φωτογραφική μαζί μου μαζί με τα ψαλίδια... δεν την γλιτώνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 24 Απριλίου 2013 Author #629 Share 24 Απριλίου 2013 Δεν είχες χώρο να βάλεις άλλα sps...δεν άντεξες άλλο...είπες να φτιάξω μεγαλύτερο θέλω και άλλες ακρόπορες δεν έχω που να τις βάλω...θα βγούνε να με φάνε... αντί για δέντρο ακρόπορες στόλισες τα Χριστούγεννα... Θα έρθω Κοζάνη δεν γίνεται άλλο...θέλω Ιλαρίων φράπα και ριφάρα να κολλήσω τη μάπα μου στα τζάμια μέχρι να βρω μια απτασία... Θα φέρω και την φωτογραφική μαζί μου μαζί με τα ψαλίδια... δεν την γλιτώνεις... ναι αυτο ειναι αληθεια Αλεξ,καρφιτσα να επεφτε δεν εφτανε κατω... Φοβερη αναπτυξη,με ζωντανα χρωματα(οπως το ειδες...!) Θα γινει και αυτο φιλε θελω λιγο χρονο ακομα....! Εξαλλου θελω να ερθει και ο Βαγγελης...αφου πατε σαν τους Χιωτες!!! Πιστευω να γινει κατι καλο....και παλι! keep reefing guys - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 24 Απριλίου 2013 #630 Share 24 Απριλίου 2013 Απλα respect. Τιποτα αλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 24 Απριλίου 2013 #631 Share 24 Απριλίου 2013 Αυτο που μου κανει εντυπωση,εκτος του διαστημικου ενυδρειου βεβαια, ειναι πως μπορεσαν τοσα τανκ να ζησουν αρμονικα στο ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 25 Απριλίου 2013 Author #632 Share 25 Απριλίου 2013 Αυτο που μου κανει εντυπωση,εκτος του διαστημικου ενυδρειου βεβαια, ειναι πως μπορεσαν τοσα τανκ να ζησουν αρμονικα στο ενυδρειο σου To μοναδικο προβλημα ηταν ο sohal με το yellow tank και αυτο μερικες φορες.Κατα τα αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα,αν σκεφτεις οτι το ενυδρειο ειναι 450λτ και ο sohal περιπου18-20 εκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 25 Απριλίου 2013 Author #633 Share 25 Απριλίου 2013 Ευχαριστω Giovanni,Κωστα- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario 12 Μαίου 2013 #634 Share 12 Μαίου 2013 larry θέλω frag από εσένα !!! ξέρεις τώρα ένα frag== όσο το μεγαλύτερο corali mou!~!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Σεπτεμβρίου 2013 #635 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα Λάρρη! Πως πάει το ενυδρείο? Υπάρχει κάποια εξέλιξη? Κάποιο νέο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 6 Σεπτεμβρίου 2013 #636 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αλήθεια γεννήσανε τα γκάπυ η όχι συγνώμη τα γκουράμι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #637 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 oxi ακομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 6 Σεπτεμβρίου 2013 #638 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δώσε φωτογραφίες στον λαό!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #639 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 θα δωσω σε λιγο απο το καινουριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 6 Σεπτεμβρίου 2013 #640 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Και γιατί όχι τώρα;Εμείς όπως κατάλαβες θέλουμε άμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 6 Σεπτεμβρίου 2013 #641 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 θα δωσω σε λιγο απο το καινουριο Αναμένουμε!!! :gunsmilie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 6 Σεπτεμβρίου 2013 #642 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω λεω να αργησεις να βαλεις larry μου,γιατι θα μου πεσει το σαγονι παλι και ερχεται σ/κ και ποιος θα τρεχει στα νοσοκομεια! Καθυστερησε το οσο μπορεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 6 Σεπτεμβρίου 2013 #643 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 θα δωσω σε λιγο απο το καινουριο Περιμένουμε αγωνιώδης αυτή την στιγμή! Φαντάζομαι τι θα δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #644 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 το καλο πραγμα αργειι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 6 Σεπτεμβρίου 2013 #645 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) το καλο πραγμα αργειι... Καλα εσυ βαλθηκες να μας τυφλωσεις μου φαινεται.Σε ποια φαση βρισκεται?(τουμπανο?). Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2013 - clooyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #646 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 χθεσ εκλεισε τους 10 μηνες... Μπορω να πω οτι ειναι σε καλουτσικη φαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bloster 7 Σεπτεμβρίου 2013 #647 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Εσύ καλά τα λες αλλά δεν βλέπουμε…..!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 8 Σεπτεμβρίου 2013 Author #648 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 Εσύ καλά τα λες αλλά δεν βλέπουμε…..!!!! soon my friend Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Οκτωβρίου 2014 #649 Share 3 Οκτωβρίου 2014 Φοβεροοο ενυδρειοοο εχουμε καμια νεα φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 17 Φεβρουαρίου 2015 #650 Share 17 Φεβρουαρίου 2015 Σε είδα να "περιφέρεσαι" στο φόρουμ και είπα μήπως έχουμε καμια καινούργια φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος