Δίας 21 Ιανουαρίου 2013 #601 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Ti να πω.......respect!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 21 Ιανουαρίου 2013 Author #602 Share 21 Ιανουαρίου 2013 Ti να πω.......respect!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 22 Ιανουαρίου 2013 Author #603 Share 22 Ιανουαρίου 2013 οκ,δεν ξερω τι να σου γραψω που να μη το εχεις ακουσει,φανταζομαι τι εχει να γινει στο μεγαλο, καθε αρχη ειναι δυσκολη φιλε,ελπιζω να πανε ολα καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Ιανουαρίου 2013 #604 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Aλήθεια λάρρη, δεν φοβάσαι τόσο κοντά που έφτασαν τα κοράλια στην επιφάνεια μήπως καούν απο τον φωτισμό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 22 Ιανουαρίου 2013 #605 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Πιστευω τα κοραλλια πανε εκει που θελουν... Το εχω διαπιστωσει με μια Μοντιπορα που την ειχα μια πανω μια κατω οσο ηταν φραγκακι...οταν ηταν χαμηλα, εδινε προς τα πανω, οταν την ανεβασα πιο ψηλα, μεγαλωνε προς τα κατω κι οταν την εβαλα στη μεση εδινε προς τα ευθεια...ειχε γινει σαν κυματιστο πατατακι. Επισης μια ακροπορα που εχω, την εχω λιγο μακρυα απο την κυκλοφορια. Ο,τι μικρο κλωναρακι εχει βγαλει, το βγαζει καταφατσα στην κυκλοφορια! και απο την πισω μερια που εχει και εκει φως, δεν εχει δωσει τιποτα. Οποτε εφτασα σε αυτο το συμπερασμα (λαικο μεν, αλλα ισως ισχυει δε...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 22 Ιανουαρίου 2013 Author #606 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Aλήθεια λάρρη, δεν φοβάσαι τόσο κοντά που έφτασαν τα κοράλια στην επιφάνεια μήπως καούν απο τον φωτισμό? Μεχρι στιγμης δεν παρατηρησα κατι τετοιο Πανο Το σιγουρο ειναι οτι με τα led θα κατεβαινουν αρκετα πιο κατω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 22 Ιανουαρίου 2013 Author #607 Share 22 Ιανουαρίου 2013 Πιστευω τα κοραλλια πανε εκει που θελουν... Το εχω διαπιστωσει με μια Μοντιπορα που την ειχα μια πανω μια κατω οσο ηταν φραγκακι...οταν ηταν χαμηλα, εδινε προς τα πανω, οταν την ανεβασα πιο ψηλα, μεγαλωνε προς τα κατω κι οταν την εβαλα στη μεση εδινε προς τα ευθεια...ειχε γινει σαν κυματιστο πατατακι. Επισης μια ακροπορα που εχω, την εχω λιγο μακρυα απο την κυκλοφορια. Ο,τι μικρο κλωναρακι εχει βγαλει, το βγαζει καταφατσα στην κυκλοφορια! και απο την πισω μερια που εχει και εκει φως, δεν εχει δωσει τιποτα. Οποτε εφτασα σε αυτο το συμπερασμα (λαικο μεν, αλλα ισως ισχυει δε...) Συμφωνω,μετα τον πρωτο δυσκολο χρονο του ενυδρειο και περα απο 1-2 αναποδιες δεν εχω χασει κοραλι ουτε frag Aντιθετως εχω παρατηρησει αλλαγη χρωμματων απο φρακς που εχω παρει απο τριτα προσωπα Και δεν μιλαω μονο για πιο εντονο χρωμα! Μου αρεσει να αγοραζω σκουρα μουντα χρωματα και να βλεπω την αλλαγη σρο ενυδρειο Αυτο εχει συμβει παρα πολλες φορες- Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Φεβρουαρίου 2013 #608 Share 2 Φεβρουαρίου 2013 το δικο σου αμαξι,σηκωσανε οι ληστες στο βελβεντο λαρυ....? ''Αρχίζει η καταδίωξη. Έξω από την Κοζάνη και για άγνωστους λόγους ακινητοποιείται το Ι.Χ. των ληστών, οι οποίοι εξέρχονται του αυτοκινήτου, ακινητοποιούν λευκό όχημα, μάρκας Τoyota, διερχόμενου οδηγού (σ.σ. γνωστός οδοντίατρος της Κοζάνης) επιβιβάζονται σε αυτό, κάνουν αναστροφή και εξαφανίζονται.'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario 2 Φεβρουαρίου 2013 #609 Share 2 Φεβρουαρίου 2013 πω πω έπαθα την πλάκα μου φοβερό ενυδρείο λέμε.. και καταπληκτικά χρώματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 15 Φεβρουαρίου 2013 Author #610 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 το δικο σου αμαξι,σηκωσανε οι ληστες στο βελβεντο λαρυ....? ''Αρχίζει η καταδίωξη. Έξω από την Κοζάνη και για άγνωστους λόγους ακινητοποιείται το Ι.Χ. των ληστών, οι οποίοι εξέρχονται του αυτοκινήτου, ακινητοποιούν λευκό όχημα, μάρκας Τoyota, διερχόμενου οδηγού (σ.σ. γνωστός οδοντίατρος της Κοζάνης) επιβιβάζονται σε αυτό, κάνουν αναστροφή και εξαφανίζονται.'' Νοοπ,no Toyota here....αλλα ειναι φιλαρακι ο οδοντιατρος και ςχςι παθει σοκ!!!!! πω πω έπαθα την πλάκα μου φοβερό ενυδρείο λέμε.. και καταπληκτικά χρώματα.. Ευχαριστω φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 15 Φεβρουαρίου 2013 Author #611 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Αυριο θα γινει μια τελευταια ανανεωση των φοτο,απο μερικα καταπληκτικα sps που ηρθαν προσφατα απο Γερμανια!!! Αναμονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Φεβρουαρίου 2013 #612 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Περιμένουμε με αγωνία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 15 Φεβρουαρίου 2013 #613 Share 15 Φεβρουαρίου 2013 Αν κρίνω απο τις φωτό που εχεις 'ηδη βάλει, καταλαβαίνω και τι κοράλια τσίμπησες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georot1981 16 Φεβρουαρίου 2013 #614 Share 16 Φεβρουαρίου 2013 λαρρυ εχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx 20 Φεβρουαρίου 2013 #615 Share 20 Φεβρουαρίου 2013 Να χαιρεσαι τον Υφαλο σου καταπληκτικα Ζωντανα. Μπραβο σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario 24 Φεβρουαρίου 2013 #616 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 ΟΧιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να μη ανεβάσεις άλλη photo1!!!!!! εσύ θες να κλείσεις τα σπίτια μας!!!!! Αφού πια το βράδυ δεν πάω στην κρεβατοκάμαρα ,, έρχομαι στο pc Και χαζεύω το ενυδρείο σου!!! η γυναίκα είδη με έχει προειδοποίηση ότι θα με χωρίσει!!!! Μετά να ξέρεις θα έρθω μα μείνω σε σένα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 24 Φεβρουαρίου 2013 #617 Share 24 Φεβρουαρίου 2013 Αυριο θα γινει μια τελευταια ανανεωση των φοτο,απο μερικα καταπληκτικα sps που ηρθαν προσφατα απο Γερμανια!!! Αναμονη! Που είναι οι φωτογραφίες οεο??? Αφού μας ξέρεις τώρα τι είμαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 25 Φεβρουαρίου 2013 Author #618 Share 25 Φεβρουαρίου 2013 λαρρυ εχεις πμ δεν εχει ερθει geo Να χαιρεσαι τον Υφαλο σου καταπληκτικα Ζωντανα. Μπραβο σου!!!! Ευχαριστω,Αλεξη,χαλβαδιαζω και το δικο σου ΟΧιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να μη ανεβάσεις άλλη photo1!!!!!! εσύ θες να κλείσεις τα σπίτια μας!!!!! Αφού πια το βράδυ δεν πάω στην κρεβατοκάμαρα ,, έρχομαι στο pc Και χαζεύω το ενυδρείο σου!!! η γυναίκα είδη με έχει προειδοποίηση ότι θα με χωρίσει!!!! Μετά να ξέρεις θα έρθω μα μείνω σε σένα!!! Ελα ελα,χωρος υπαρχει- Που είναι οι φωτογραφίες οεο??? Αφού μας ξέρεις τώρα τι είμαστε! Ναι ναι σας ξερω,μεσα στην εβδομαδα φιλε θα ανεβασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 27 Φεβρουαρίου 2013 #619 Share 27 Φεβρουαρίου 2013 Αναμένουμε φωτός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 23 Απριλίου 2013 #620 Share 23 Απριλίου 2013 Λάρρη έχουμε κανένα νέο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 24 Απριλίου 2013 #621 Share 24 Απριλίου 2013 Καταπληκτικό αποτελεσμα.....τα κοραλια ειναι παρα πολυ όμορφα κ ζωντανα χρώματα....δώσε κ άλλες για εμάς τους νέους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 24 Απριλίου 2013 Author #622 Share 24 Απριλίου 2013 Το ενυδρειο δεν υφισταται πλεον Ολα εχουν μεταφερθει στο καινουριο Υπηρξαν καποιες απωλειες καποια δοθηκαν και καποια μεταφερθηκαν! Νεα αρχη με καινουρια 'παιχνιδια' Σας ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας σχολια και τις ενδιαφερουσες παρατηρησεις σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 24 Απριλίου 2013 #623 Share 24 Απριλίου 2013 Και το καινούργιο ποτε το βλέπουμε ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 24 Απριλίου 2013 #624 Share 24 Απριλίου 2013 Και το καινούργιο ποτε το βλέπουμε ;;; +1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 24 Απριλίου 2013 #625 Share 24 Απριλίου 2013 Έχω καταπιεί την γλώσσα μου,με έχει πιάσει σιελόροια...και γω δεν ξέρω τι έχω πάθει με τις φωτογραφίες....!Πάει...θα κάνω update τον κύβο....έλεος φίλε....έλεος........!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος