Jump to content

S.o.s Guppy φέρεται περίεργα.

Italoss

Recommended Posts

Καλησπερα χθες αγόρασα το πρωτο μου χαρεμι και το εβαλα στο ενυδρείο μου (54λιτρα) το ενυδρειο ειναι καινουργιο και στρωμενο 15 μερες.Εχει μονο χαλικι χωρις φυτα και διακοσμητικα.Σημεαρ παρατηρησα οτι ενω τα 3 απο τα 4 γκαπυ ειναι ζωηρα και κινουνται σε ολα τα υψη του ενυδρειου ειναι μία γκαπινα που μενει στην επιφανεια αναπνεει και μετα καταδυει 2 δαχτυλα σε βαθος απο την επιφανεια και μετα απο μερικα δευτερολεπτα ξαναβγαινει στην επιφανεια και αυτο επαναλαμβανεται.Αυτο ειναι φυσιολογικο;Να ανησυχω για κατι;

φιλε μ καημερα....μετρησεις εχεις κανει στο ενυδρειο σου????ειναι ολα οκ????

μαλλον δεν ειναι κατι.....

Θα τις αναρτησω σημερα αφου κανω και ΝΗ4/ΝΗ3.

Το ψαρι (γκαπι) γενικα ειναι απομακρισμενο απο το χαρεμι(υπολοιπα 3).Γενικα κινητε μονο του στο ενυδρειο και μενει για μεγαλα χρονικα διαστηματα στο ιδιο σημειο ειτε στον πυθμενα ειτε στην επιφανεια ενω τα αλλα 3 κολυμπουν και ειναι ζωηρα.

Υ.Γ σχετικα με το ταΐσμα εχω τροφη σε μορφη flakes k Granules.Τι ποσοτητα να ριχνω καθε φορα που θα πρεπει να τα ταΐζω;Ας πουμε απο 1 μπιλακι (granule) για το καθε ψαρι ειναι καλα;

Κάτι ακομα,δεν τρωει και πολυ και εκτος απο το οτι ειναι απομονωμενο εχω την εντυπωση πως ενα θυληκο του φερεται επιθετικα.

(Υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος ή αρρωστο:bowdown:

πολυ πιθανον φιλε μ να ειναι εγκυος και να ερχεται η ωρα που θα γεννησει.....δεν ξερω τι αλλο ν σ πω :bowdown:

και εγω εχω ενυδρειο με γκαπι αλλα δεν εχω παρατηρησει κατι παρομοιο ποτε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...