giorginakos 7 Ιουνίου 2011 #1 Share 7 Ιουνίου 2011 δηλωστε εδω ποιοι θελετε να παραγγειλουμε καποια απ αυτα τα σπανια ειδη.υ.γ εγω ειμαι μεσα στην παραγγελια αλλα δεν εχω λογαριασμο paypal.αν καποιος αλλος εχει και θελει να μας βοηθησει σε αυτο θα ηταν μεγαλη μας υποχρεωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 7 Ιουνίου 2011 #2 Share 7 Ιουνίου 2011 I am in!!! Και για paypal το κανονιζουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 7 Ιουνίου 2011 #3 Share 7 Ιουνίου 2011 Αλλα εγω θελω αρσενικο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 7 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 7 Ιουνίου 2011 ωραια και εγω ειμαι μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 7 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 7 Ιουνίου 2011 Αλλα εγω θελω αρσενικο..... ποιο ειδος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 7 Ιουνίου 2011 #6 Share 7 Ιουνίου 2011 ο ερωτας μου χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 7 Ιουνίου 2011 Author #7 Share 7 Ιουνίου 2011 ο ερωτας μου χαχα ααα και εμενα αλλα αντιστεκομαι οσο γινετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 7 Ιουνίου 2011 #8 Share 7 Ιουνίου 2011 απο το aquabid ετσι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 7 Ιουνίου 2011 #9 Share 7 Ιουνίου 2011 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 7 Ιουνίου 2011 #10 Share 7 Ιουνίου 2011 ειμαι μεσα το ειχα βρει το site πριν 1,5 χρονο αλλα δεν ειχα κανει παραγγελια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 7 Ιουνίου 2011 Author #11 Share 7 Ιουνίου 2011 οκ 3 εως τωρα.ελατε αλλοι 5 τουλαχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 7 Ιουνίου 2011 #12 Share 7 Ιουνίου 2011 (edited) giorginakos Johhny_ Γιωργος guppy Εγω ενδιαφερομαι για αρσενικο μονομαχο. Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2011 - Γιωργος guppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 7 Ιουνίου 2011 #13 Share 7 Ιουνίου 2011 Και γω για αρσενικο οπως ειπα και πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 7 Ιουνίου 2011 #14 Share 7 Ιουνίου 2011 οκ 3 εως τωρα.ελατε αλλοι 5 τουλαχιστον εσυ θες μονο θυληκο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 7 Ιουνίου 2011 Author #15 Share 7 Ιουνίου 2011 εγω βασικα τωρα θα πρω αυτη την εβδομαδα ενα θαλασσινο και οτι μου μεινει θα τα ξοδεψω σε διαφορετικα ειδη θηλυκων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 7 Ιουνίου 2011 #16 Share 7 Ιουνίου 2011 Αρα: giorginakos (θυληκο-α) Johhny_(αρσενικο) Γιωργος guppy(αρσενικο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 7 Ιουνίου 2011 #17 Share 7 Ιουνίου 2011 Με την paypal τι θα γινει?Τη δικια μου δεν μπορω να τη χρησιμοποιησω δεν ειναι στο ονομα μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 7 Ιουνίου 2011 #18 Share 7 Ιουνίου 2011 giorginako εχεις εσυ paypal?? να κανουμε μαζι την παραγγελια που ειμαστε ψιλοκοντα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 7 Ιουνίου 2011 Author #19 Share 7 Ιουνίου 2011 ουτε εγω εχω paypal...ρωτηστε γνωστους σας που κανουν παραγγελιες απο νετ.εγω δυστυχως δεν εχω κανεναν εδω αθηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 7 Ιουνίου 2011 #20 Share 7 Ιουνίου 2011 ουτε εγω εχω paypal...ρωτηστε γνωστους σας που κανουν παραγγελιες απο νετ.εγω δυστυχως δεν εχω κανεναν εδω αθηνα καποιον σκεφτηκα που ειναι απο εδω μεσα. Θα μηλισω αυριο μαζι του και θα σου στειλω π.μ Στειλε μου σε π.μ το τηλεφωνω σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 7 Ιουνίου 2011 Author #21 Share 7 Ιουνίου 2011 ok.μονο στειλε μου μηνυμα αν ειναι γιατι αυριο γραφω εξετασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 7 Ιουνίου 2011 #22 Share 7 Ιουνίου 2011 ο ερωτας μου χαχα Εχεις καλο γουστο παντως να ρωτησω κατι αυτο η ιστοσελιδα ειανι με δημοπρασιες η αγοραζεις κατευτιαν χωρις να μπλεκης με προσφορες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 7 Ιουνίου 2011 #23 Share 7 Ιουνίου 2011 Παιδιά θα με ενδιέφερε κ εμένα για αρσενικο!έχω και pay pal.. Λυστε μου μερικές απορίες όμως.. 1)Ελλάδα τα στέλνουν σίγουρα;δεν είδα κάτι με μια πρόχειρη ματιά που έριξα.. 2)πόσες μερες θα κάνουν να έρθουν; 3)το κόστος είναι περι τα 17Ε όπως είδα απ΄τον έρωτα του johny; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 7 Ιουνίου 2011 #24 Share 7 Ιουνίου 2011 Παιδιά θα με ενδιέφερε κ εμένα για αρσενικο!έχω και pay pal.. Λυστε μου μερικές απορίες όμως.. 1)Ελλάδα τα στέλνουν σίγουρα;δεν είδα κάτι με μια πρόχειρη ματιά που έριξα.. 2)πόσες μερες θα κάνουν να έρθουν; 3)το κόστος είναι περι τα 17Ε όπως είδα απ΄τον έρωτα του johny; Να κανω και εγω ερωτησεις: 1ον)Η παγγελεια θα γινει απο το site που εχεις βαλει στο αλλο θεμα? 2ον)Που θα συναντηθουμε ολοι εμεις για να παρουμε τους μονομαχους μας( ιδικα αυτοι που δεν εχουν και μεταφορικο?) 3ον)Η τιμες που λεει ειναι euro η κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 8 Ιουνίου 2011 #25 Share 8 Ιουνίου 2011 Εμενα τον μονομαχο μου ποιος θα το φιλοξενησει για λιγο?Γιατι δεν πιστευω να αντεξει απο εξω-Αθηνα-Εβρο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος