christos k 7 Ιουνίου 2011 #1 Share 7 Ιουνίου 2011 Τι την θες την λίμνη!!!Αμα έχεις αυτό στον κήπο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 7 Ιουνίου 2011 #2 Share 7 Ιουνίου 2011 ε, ρε κατι λογαριασμοί που θα του έρχονται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 7 Ιουνίου 2011 #3 Share 7 Ιουνίου 2011 Τι την θες την λίμνη!!!Αμα έχεις αυτό στον κήπο!! Σου αρεσει αυτο το πραγμα... εγω το βρισκω πολυ κακογουστο... μονο η λιμνη μου αρεσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 7 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 7 Ιουνίου 2011 ε, ρε κατι λογαριασμοί που θα του έρχονται.. oh yes!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 7 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 7 Ιουνίου 2011 Σου αρεσει αυτο το πραγμα... εγω το βρισκω πολυ κακογουστο... μονο η λιμνη μου αρεσε... Οχι δεν ειναι θεμα γουστου!! ειναι θεμα ιδεας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 7 Ιουνίου 2011 #6 Share 7 Ιουνίου 2011 Οχι δεν ειναι θεμα γουστου!! ειναι θεμα ιδεας ε καλα για θεμα ιδεας δεν μπορω να πω τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος