xristoss 7 Ιουνίου 2011 #1 Share 7 Ιουνίου 2011 Μπορει να μου πεί καποιος τι κριψόνες μπορώ να φτιάξω στα ενυδρειαμου για τις red cherries για να επιζεί κανα μικρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 7 Ιουνίου 2011 #2 Share 7 Ιουνίου 2011 Τι αλλα ψαρια εχεις μεσα και φοβασαι για τα μικρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 7 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 7 Ιουνίου 2011 Guppies k platy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 7 Ιουνίου 2011 #4 Share 7 Ιουνίου 2011 Πολλά φυτά και ίσως ένα μεγάλο θαμνάκι απο moss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 7 Ιουνίου 2011 #5 Share 7 Ιουνίου 2011 Guppies k platy Δεν νομιζω αυτα τα ψαρια να πειραξουν τις νεογεννητες γαριδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasissin 7 Ιουνίου 2011 #6 Share 7 Ιουνίου 2011 Αν δεν έχει κρυψώνες τις πειράζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 7 Ιουνίου 2011 #7 Share 7 Ιουνίου 2011 φιλε εδω μια ειναι η λυση.....φυτα φυτα γεμισε το φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 7 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 7 Ιουνίου 2011 Οκ φίλοι μου ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 7 Ιουνίου 2011 #9 Share 7 Ιουνίου 2011 moss=η καλυτερη κρυψωνα για τα μικροσκοπικα cherry. Παντως εγω στο δικο μου εχω μονο platy και δεν εχω δει κατι ανυσηχητικο και εχω παρα πολλες γαριδες.Βεβαια μετραει και το γεγονος οτι τρωνε........καλα. Τωρα αν χασεις και κανενα μικρο δεν εγινε και τιποτα.Φυση.Ετσι οπως γεννανε οι γαριδες σε λιγο καιρο θα παρακαλας να "εχεις απωλειες". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος