Italoss 6 Ιουνίου 2011 #1 Share 6 Ιουνίου 2011 Τα γκαπυ ποσες ωρες την ημερα χρειαζονται αναμενη την λαμπα του ενυδρειου;Aλλοι λενε 3-4 αλλοι περιπου 8 και αλλοι 10-14.Οποιος γνωριζει την σωστη διαρκεια ας μου απαντησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 6 Ιουνίου 2011 #2 Share 6 Ιουνίου 2011 Τα γκαπυ ποσες ωρες την ημερα χρειαζονται αναμενη την λαμπα του ενυδρειου;Aλλοι λενε 3-4 αλλοι περιπου 8 και αλλοι 10-14.Οποιος γνωριζει την σωστη διαρκεια ας μου απαντησει Εχεις φυτα στο ενυδρειο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Italoss 6 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 6 Ιουνίου 2011 Oχι ακομη. Μονο χαλικι και το χαρεμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 6 Ιουνίου 2011 #4 Share 6 Ιουνίου 2011 Τα γκαπυ ποσες ωρες την ημερα χρειαζονται αναμενη την λαμπα του ενυδρειου;Aλλοι λενε 3-4 αλλοι περιπου 8 και αλλοι 10-14.Οποιος γνωριζει την σωστη διαρκεια ας μου απαντησει Φιλε μου το ενυδρειο σου εχει φυτα??? εαν ναι η φωτοπεριοδος σου πρεπει να ειναι 8-10 ωρες στα σωστα watt και κελβιν για τα φυτα σου. αλλιως τα αναβεις το πολυ 12 ωρες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 6 Ιουνίου 2011 #5 Share 6 Ιουνίου 2011 επισης καλο θα ειναι να φτιαχνεις πρωτα το περιβαλλον και μετα να βαζεις τα ψαρια μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Italoss 6 Ιουνίου 2011 Author #6 Share 6 Ιουνίου 2011 Γιατι;Αν παω να βαλω φυτα τωρα θα υπαρξει προβλημα με το ενυδρειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 6 Ιουνίου 2011 #7 Share 6 Ιουνίου 2011 εαν βαλεις μονο φυτα οχι... αλλα γενικα πρωτα κανουμε το περιβαλλον και μετα τα ψαρια για να μην στρεσαρονται και στην αρχη και μετα... επισης πρεπει να κανεις αρκετες εως πολλες κρυψωνες για τα μωρα που θα ερθουν και καλο θα ηταν να βαλεις καμια ριζα οπως και πετρες... (αφου τις ελενξεις οτι ειναι ενταξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Italoss 6 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 6 Ιουνίου 2011 To καταστημα μου ειπε οτι σε ενα μηνα περιπου απο σημερα θα μπορω να βαλω φυτα (σημερα εριξα το χαρεμι μεσα).Γιατι πρεπει να περιμενω 1 μηνα;Ισχυει η συμβουλη του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master1313 6 Ιουνίου 2011 #9 Share 6 Ιουνίου 2011 Φιλε μου το ενυδρειο σου εχει φυτα??? εαν ναι η φωτοπεριοδος σου πρεπει να ειναι 8-10 ωρες στα σωστα watt και κελβιν για τα φυτα σου. αλλιως τα αναβεις το πολυ 12 ωρες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 7 Ιουνίου 2011 #10 Share 7 Ιουνίου 2011 Φιλε μου το ενυδρειο σου εχει φυτα??? εαν ναι η φωτοπεριοδος σου πρεπει να ειναι 8-10 ωρες στα σωστα watt και κελβιν για τα φυτα σου. αλλιως τα αναβεις το πολυ 12 ωρες.. Χωρις φυτα 12 ωρες αναμμενες λαμπες;Σολαριουμ θα κανουν τα γκαπι;Τρεις με τεσσερεις ωρες ειναι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 7 Ιουνίου 2011 #11 Share 7 Ιουνίου 2011 Πρωτον το καταστημα θελει να πουλησει... δευτερον εχω της υποψια οτι δεν εχεις στρωσει το ενυδρειο σου... και εαν ισχυει αυτο υπαρχει μια πιθανοτητα τα ψαρια σου να μην αντεξουν... μακαρι να βγω λαθος. καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 7 Ιουνίου 2011 #12 Share 7 Ιουνίου 2011 Τα γκαπυ ποσες ωρες την ημερα χρειαζονται αναμενη την λαμπα του ενυδρειου;Aλλοι λενε 3-4 αλλοι περιπου 8 και αλλοι 10-14.Οποιος γνωριζει την σωστη διαρκεια ας μου απαντησει Σε άδειο ενυδρείο (χωρίς φυτά) καλύτερα max 5 ώρες!! Άναβε από της 17:00 μέχρι της 22.00 να το απολαμβάνεις κιολας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος