aggelopsaro 6 Ιουνίου 2011 #1 Share 6 Ιουνίου 2011 Ειναι φυσιολογικο αυτο που τις συμβαινει?ειχα παλια ανουμπια για χρονια αλλα ουτε ενα δειγμα και τωρα αυτη την εχω 3 -4 μηνες περιπου και εχει πεταξει 2 ανθη!!!υπαρχει πιθανοτητα να μαραθει μετα απο αυτο? Σας εχει συμβει κατι αναλογο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 6 Ιουνίου 2011 #2 Share 6 Ιουνίου 2011 Φυσιολογικό είναι, οι ανούμπιες συχνά ανθίζουν. Είχα κι εγώ παλιότερα και δεν άνθισαν ποτέ, ενώ κάποιες που έβαλα αργότερα άνθισαν μετά από λίγο καιρό. Επίσης και οι βαλισνέριες που έχω τώρα έχουν ανθίσει σχεδόν όλες. Το φυτό δεν θα μαραθεί μετά από αυτό, αλλά θα μαραθεί το άνθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopsaro 6 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 6 Ιουνίου 2011 πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο κ ειμαι εχει καμια σχεση με τα φυτα εκτος νερου?θα ηθελα να ζησω μια ''ενυδρειακη σπορα'' Υπαρχει τετοια πιθανοτητα? ΔΕν ηξερα οτι ανθιζουν οι βαλλισνεριες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 7 Ιουνίου 2011 #4 Share 7 Ιουνίου 2011 Φυσιολογικό είναι, οι ανούμπιες συχνά ανθίζουν. Είχα κι εγώ παλιότερα και δεν άνθισαν ποτέ, ενώ κάποιες που έβαλα αργότερα άνθισαν μετά από λίγο καιρό. Επίσης και οι βαλισνέριες που έχω τώρα έχουν ανθίσει σχεδόν όλες. Το φυτό δεν θα μαραθεί μετά από αυτό, αλλά θα μαραθεί το άνθος. Βάλε μια φώτο απο τις βαλισνέριες να πάρουμε και εμείς μάτι. Έχεις ανοιχτό ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 7 Ιουνίου 2011 #5 Share 7 Ιουνίου 2011 Ναι ανοιχτό είναι, φωτό θα βάλω σε λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 7 Ιουνίου 2011 #6 Share 7 Ιουνίου 2011 Βάλε μια φώτο απο τις βαλισνέριες να πάρουμε και εμείς μάτι. Έχεις ανοιχτό ενυδρείο; Φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpampis11 8 Ιουνίου 2011 #7 Share 8 Ιουνίου 2011 Τέλειες είναι. Τι μήκος έχουν φτάσει; Τα άνθη είναι έξω απο το νερό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 8 Ιουνίου 2011 #8 Share 8 Ιουνίου 2011 Το μήκος είναι περίπου 30εκ και μερικές 40 και είναι έξω από το νερό. Βασικά δεν έχουν ανοίξει τελείως ακόμα τα άνθη και ακουμπούν πάνω στην επιφάνεια. Τώρα είδα να έχει βγει άλλο ένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master1313 8 Ιουνίου 2011 #9 Share 8 Ιουνίου 2011 Φυσιολογικό είναι, οι ανούμπιες συχνά ανθίζουν. Είχα κι εγώ παλιότερα και δεν άνθισαν ποτέ, ενώ κάποιες που έβαλα αργότερα άνθισαν μετά από λίγο καιρό. Επίσης και οι βαλισνέριες που έχω τώρα έχουν ανθίσει σχεδόν όλες. Το φυτό δεν θα μαραθεί μετά από αυτό, αλλά θα μαραθεί το άνθος. Είχα την ίδια εμπειρία και το φυτό είναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος