\/ag 5 Ιουνίου 2011 #1 Share 5 Ιουνίου 2011 Έχει να μου προτείνει κάποιος κάποιο μαγαζί ή ακόμα και κάποιον συνχομπίστα που να έχει μονομάχους για πούλημα;;Ψάχνω να βρω κάποιον όμορφο για δωράκι στην κοπέλα μου αλλά σε 2 μαγαζιά που πήγα δεν είχε κάποιον εντυπωσιακό..ας είναι και crown και veil δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση!αρκεί να μην είναι το συνηθισμένο κοκκινομπλε χρώμα..Όλο και κάποιο θα ξέρετε εσείς που είστε bettaτζίδες... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...περιμένω πμ σας για κατάστημα για να μην θεωρηθεί και διαφήμιση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 8 Ιουλίου 2011 #2 Share 8 Ιουλίου 2011 Έχει να μου προτείνει κάποιος κάποιο μαγαζί ή ακόμα και κάποιον συνχομπίστα που να έχει μονομάχους για πούλημα;; Ψάχνω να βρω κάποιον όμορφο για δωράκι στην κοπέλα μου αλλά σε 2 μαγαζιά που πήγα δεν είχε κάποιον εντυπωσιακό..ας είναι και crown και veil δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση!αρκεί να μην είναι το συνηθισμένο κοκκινομπλε χρώμα.. Όλο και κάποιο θα ξέρετε εσείς που είστε bettaτζίδες... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...περιμένω πμ σας για κατάστημα για να μην θεωρηθεί και διαφήμιση.. Λοιπον φιλε μου, Ωραια και ομορφα ψαρια εχει το Quiko της θεσσαλονικης, Λοιπον αν μπορεις ομως να διαθεσεις αρκετα χρηματα μπορεις να βρεις απ'το ιντερνετ και να φερεις απ'το εξωτερικο αλλα εκει μιλαμε για πανεμορφα ψαρια αλλα και ακριβουτσικα, και οτι ρατσα θες επισης . ( Crowntail,Deltas / Super Delta,Double Tail,Halfmoon,Halfmoon Plakat,Veiltail,Plakat) Έμενα προσωπικά τα αγαπημενα μου ειναι τα Halfmoon. Λινκ Για Online Αγορα ψαριου : http://www.aquabid.com/cgi-bin/auction/auc...20&1&cg Ελπιζω να Βοηθησα, Καλη σου τυχη. ΥΓ : Λατρευω τους μονομαχους!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 11 Ιουλίου 2011 #3 Share 11 Ιουλίου 2011 πηρα crowntail πανεμορφο απο πετ σιτυ στην αγια παρασκευη στο ρευμα για μαραθωνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος