meet the fish 4 Ιουνίου 2011 #1 Share 4 Ιουνίου 2011 Αμα βάλω 2-3 zebra snail στο ενυδρείο μου, κινδυνεύω να γεμίσω μετά από λίγο καιρό με εκατοντάδες από αυτά ή αναπαράγονται δύσκολα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 4 Ιουνίου 2011 #2 Share 4 Ιουνίου 2011 (edited) Φιλε μου σε τη ενυδρειο? Αν τα εχεις σε γλυκου νερου δεν προκειτε να δεις σαλλιγκαρακια αυγα μπορει αλλα δεν βγαινουν στο γλυκο νερο αλλα στο υφαλμυρο. Έγινε επεξεργασία 4 Ιουνίου 2011 - Savou Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongud 4 Ιουνίου 2011 #3 Share 4 Ιουνίου 2011 μονο με εκατονταδες αυγα που κολλανε παντου. δεν αναπαραγονται στο ενυδρειο μας νομιζω θελει υφαλμυρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meet the fish 4 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 4 Ιουνίου 2011 30αρι γλυκου νερου εχω.... με μονομαχο υπαρχει περιπτωση να τα βρουν σκουρα?? πρωτα θα μπουν αυτα και μετα ο μονομαχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Ιουνίου 2011 #5 Share 4 Ιουνίου 2011 Δύσκολο να τα χτυπήσει ο μονομάχος.Δεν αφήνουν μεγάλο μέρος του σώματος τους εκτεθειμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος