Jump to content

Επιτέλους! Φυτά της Tropica στην Κύπρο.

Recommended Posts

Πρώτα πρώτα δεν ξέρω αν είναι στην σωστή κατηγορία αυτό το τοπικ.

Είχα αγοράσει φυτά από την Λεμεσό τον Απρίλη για το ενυδρείο μου τα οποία έφερνε από Σιγκαπούρη. Τον έιχα πρήξει με τα φυτά της Tropica, και η Tropica, η Tropica κτλ που μάλλον του κέντρισα το ενδιαφέρον. Πήγα ξανά σήμερα και είχε φέρει αυτήν την φορά από την Tropica. Είχε αρκετή ποικιλία, όλα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Οι ανούπιες πχ οι περισσότερες ήταν ανθισμένες. Τον ρωτάω από που θα φέρνει πλέον φυτά και μου απαντά "Μα 'σαι πελλός ρε, εν συγρίνονται" :thumbup: . Στά λεγααααα....

Πλέον δεν θα φέρνει φυτά για να δίνει σε πετ σοπ. Μάλιστα θα διπλασιάσει τα ενυδρεία για τα φυτά.

΄

post-41730-1307185011_thumb.jpg

Τώρα δεν ξέρω όμως από τιμές τι παίζει. Αγόρασα το Lilaeopsis brasiliensis

post-41730-1307185548_thumb.jpg

Για αυτό το γλαστράκι πλήρωσα 5 ευρώ. Καλά είναι?

Είχα αγοράσει φυτά από την Λεμεσό τον Απρίλη για το ενυδρείο μου τα οποία έφερνε από Σιγκαπούρη. Τον έιχα πρήξει με τα φυτά της Tropica, και η Tropica, η Tropica κτλ που μάλλον του κέντρισα το ενδιαφέρον. Πήγα ξανά σήμερα και είχε φέρει αυτήν την φορά από την Tropica. Είχε αρκετή ποικιλία, όλα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Οι ανούπιες πχ οι περισσότερες ήταν ανθισμένες. Τον ρωτάω από που θα φέρνει πλέον φυτά και μου απαντά "Μα 'σαι πελλός ρε, εν συγρίνονται" :thumbup: . Στά λεγααααα....

Πλέον δεν θα φέρνει φυτά για να δίνει σε πετ σοπ. Μάλιστα θα διπλασιάσει τα ενυδρεία για τα φυτά.

΄

Μια χαρα ειναι η τιμη .!

αχ φιλε μου.. γτ μου το κανεις τωρα αυτο?? ειμουν χτεσ εκαι και δεν τον ειχα προλαβει :thumbup:

ειχε φυγει για να παραδωσει λευκωσια ενα ενυδρειο με κοβω να βουρω παλι λεμεσσο..

εφαγα κολλημα.. λεμε..

οπωσ και να χει ευχαριστουμε πολυ για το αποτελεσμα του πρηξιματος σου.. εκανες αρκετο καλο.. ειδικα αμα αλλαξει μονιμα εμπορους..

Μια χαρα ειναι η τιμη .!

:thumbup::blush:

δυστυχως Ελλαδα η αλυσιδα καταστηματων που συνεργαζοταν με την Tropica διεκοψε την συνεργασια της :thumbup:

Κατάστημα της Θεσσαλονίκης γράφει στο site του : Lilaeopsis mauritiana 10.36 ευρώ :thumbup:

Φίλε από την Κύπρο, δώσε καμιά τιμή ακόμα να γελάσουμε οι πικραμένοι :bowdown:

Είχα αγοράσει φυτά από την Λεμεσό τον Απρίλη για το ενυδρείο μου τα οποία έφερνε από Σιγκαπούρη. Τον έιχα πρήξει με τα φυτά της Tropica, και η Tropica, η Tropica κτλ που μάλλον του κέντρισα το ενδιαφέρον. Πήγα ξανά σήμερα και είχε φέρει αυτήν την φορά από την Tropica. Είχε αρκετή ποικιλία, όλα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Οι ανούπιες πχ οι περισσότερες ήταν ανθισμένες. Τον ρωτάω από που θα φέρνει πλέον φυτά και μου απαντά "Μα 'σαι πελλός ρε, εν συγρίνονται" :bowdown: . Στά λεγααααα....

΄

Tωρα ειναι αναγκη να με κατεβαζεις λεμεσο ρε παντελη???:thumbup:)) Εχεις τηλέφωνο του καταστήματος?? στείλε πμ.

Επίσης το Lilaeopsis brasiliensis προχωρά κανονικά?? θελει υπόστρωμα?? κάποιος έμπειρος?

Επίσης μάθε αν μπορείς αν έχει το Hemianthus callitrichoides ''Cuba'' και κράτα μου δεσμίδες!! σοβαρά!!

Έγινε επεξεργασία - christos k

Κατάστημα της Θεσσαλονίκης γράφει στο site του : Lilaeopsis mauritiana 10.36 ευρώ :thumbup:

Φιλε theodor εγω στην Αθηνα το ειχα βρει 3.50 ευρω αλλα ηταν dennerle νομιζω

Επίσης το Lilaeopsis brasiliensis προχωρά κανονικά?? θελει υπόστρωμα?? κάποιος έμπειρος?

θελει υποστρωμα

Θεωρώ την tropica καρυφή, και σε ποιότητα και σε τιμή ... :bowdown:

Φιλε Θεοδωρε.. καλύτερα να μην σου πω τιμες...θα φρικαρης... λιώμα ειναι..

προχθές αγόρασα τα εξής.. άκου τιμές τώρα...

egeria densa 4 ευρό 5 κλωνάρια.

Hydrocotyle leucocephala 5 ευρό 20 εκατ υψος.

Echinodorus 'Aquartica' 8 ευρό επηδη έβγαζε βλαστούς για νέα φυτά!!

Cabomba caroliniana 3 ευρό

Cryptocoryne beckettii ''petchii'' 4 ευρό την καθε γλαστρουλα

Και πριν 2 μηνες την java moss μου 40 εκ αγρια σε στρωμα 4 ευρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έγινε επεξεργασία - christos k

θελει υποστρωμα

:bowdown: (πάει χάσαμε την ευκαιρία. )

Θεωρώ την tropica καρυφή, και σε ποιότητα και σε τιμή ... :bowdown:

theodor στην Αθηνα και κοντα στην περιοχη που εμενα δεν μπορεσα να βρω tropica οπωτε η dannerle ηταν απο τις καλητερες μαρκες που ειχα βρει και απο τιμες αλλα προπαντων και απο ποιοτητα απο κατι αλλες ακυρες μαρκες!τα πρωτα μου φυτα τα ειχα παρει απο ενα πετ σοπ και ηταν μια ακυρη μαρκα με αποτελεσμα ηταν 2-3 κλαρακια και αυτα γεματα αλγη τα οποια και πεταξα..δηλαδη τζαμπα τα λεφτα που εδωσα! :thumbup:

:hysterical: (πάει χάσαμε την ευκαιρία. )

Φιλε christos k ολα τα φυτα τυπου γρασιδακι θελουν υποστρωμα και καλο φωτισμο για να σου πανε οπως και co2.το ειχα το συγκεκριμενο γρασιδακι στο δικο μου ενυδρειο και ειχα και υποστρωμα και co2 αλλα δεν ειχα καλο φωτισμο με αποτελεσμα να πηγαινει αλλα λογο φωτησμου ψηλωνε πιο πολυ απ οσο επρεπε :happybday:

Φιλε christos k ολα τα φυτα τυπου γρασιδακι θελουν υποστρωμα και καλο φωτισμο για να σου πανε οπως και co2.το ειχα το συγκεκριμενο γρασιδακι στο δικο μου ενυδρειο και ειχα και υποστρωμα και co2 αλλα δεν ειχα καλο φωτισμο με αποτελεσμα να πηγαινει αλλα λογο φωτησμου ψηλωνε πιο πολυ απ οσο επρεπε :hysterical:

Κριμας..ειναι..αυτο το κατι που πιστεύω πως χρειαζότανε ο κυποενυδριος μου :bowdown::thumbup: .

Κριμας..ειναι..αυτο το κατι που πιστεύω πως χρειαζότανε ο κυποενυδριος μου :bowdown::hysterical: .

i know φιλε μου,ειναι οντως πολυ ομορφο το αποτελεσμα και εγω οταν αρχησε να παιρνει τα πανω του το γρασιδακι μου αναγκαστικα να ξυλωσω το ενυδρειο λογο μετακομησης :thumbup:

Όσο αφορά τις τιμές, είχε όλα τα φυτά από 5 ευρώ εκτός από τις ανούπιες.

Όσο αφορά το Lilaeopsis brasiliensis το έχω χύμα στο ενυδρείο μέχρι να τελειώσει το μικρό που φτιάχνω για να το φυτέψω εκεί. Μια χαρά διατηρείται. Το αγόρα μιας και το βρήκα διότι δεν ξέρω πότε θα ξανακάνει παραγγελεία.

Το Lilaeopsis brasiliensis και γενικά τα γρασιδάκια τα κλαδεύουμε χαμηλά συνέχεια?

Έγινε επεξεργασία - panstelios22

i know φιλε μου,ειναι οντως πολυ ομορφο το αποτελεσμα και εγω οταν αρχησε να παιρνει τα πανω του το γρασιδακι μου αναγκαστικα να ξυλωσω το ενυδρειο λογο μετακομησης :bowdown:

Κριμας...

.

Το Lilaeopsis brasiliensis και γενικά τα γρασιδάκια τα κλαδεύουμε χαμηλά συνέχεια?

ΥΕΣ φιλε!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...