Jump to content

συντηρηση φυτων...

Recommended Posts

φιλοι μ καλησπερα σε ολους σας.....μ διμιουργηθηκε μι απορεια σημερα και ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας και τις εμπειριες σας......εαν καποιος αγορασει φυτα και τα βαλει σε μια λεκανη με νερο χωρις υποστρωμα σε σημειο που τα βλεπει ο ηλιος ποσο καιρο μπορουν να συντηρηθουν υπο αυτες τις συνθηκες....βασικα ειμαι πατρα αυτες τις μερες και σκεφτομαι να παρω καποια φυτακια.....επειδη ομως μ ειναι αδυνατον να φτασω ως εκει πριν φυγω και επειδη αυριο θα ειμαι εκει αν τα παω και τα εχω ετσι θα σαπισουν/χαλασουν?????απο αυριο μεχρι τριτη-τεταρτη

σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για την βοηθεια και το ενδιαφερον σας

φιλικα θανασης

Μιλώντας καθαρά με βάση τη λογική, δεν νομίζω ότι θα χαλάσουν.

δεν εχουν καμια αναγκη!!!!

αστα οπως θα τα παρεις απο το πετ σοπ,και απλα οπως ειπες να τα βλεπει ο ηλιος!!!!

εγω εχω αφισει φυτα σε κουβα για βδομαδες κ μετα τα φυτεψα.

Κομπλέ φιλαρακι...μέσα στη σακούλα η σε λεκάνη θέλουν....????εγώ έλεγα να τα βελλή σε μια λεκάνη......σας ευχαριστώ πολύ παιδιά :thumbup:

Καλύτερα βάλτα σε μια λεκανίτσα ή έναν κουβά. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα ...

Κομπλέ φιλαρακι...μέσα στη σακούλα η σε λεκάνη θέλουν....????εγώ έλεγα να τα βελλή σε μια λεκάνη......σας ευχαριστώ πολύ παιδιά :thumbup:

Για να καταλάβεις,εχω σε 2 κουβάδες foxtail εδω και 1 μηνα και ειναι πιο κουκλίστικο απο αυτο του ενυδρείου!!! λογο του ηλιου!! πιο κοντινες αποστασεις ο κορμος απο τα φυλοματα, καιπιο πρασινο!!! Τι αλλο να πω :blush:

τα πηρα παιδια.....πηρα Echinodorus bleheri και valisineria γιγαντεα......χαιρομαι με αυτα που μ ειπατε....να στε καλα και σας ευχαριστω για την βοηθεια

Echinodorus bleheri

μόλις σχολάσω παο σφαίρα να αγοράσω και εγώ το συγκεκριμένο :thumbup::blush:

χαχαχαχαχαχ.....να πας ειναι9 πολυ ωραιο

xexe σε 1 ωρα !! :thumbup: Θα ποσταρω φώτος με την πρόοδο του ενυδρείου μου Αύριο..θα το δεις μέσα να μου πεις πως σου φαινετε!!

οοοοκ φιλε μ....και εγω οταν παω σπιτι και φυτεψω θα ανεβασω φοτο να μ πεισ και εσυ και ολα τα παιδια γνωμες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...