xristosan 3 Ιουνίου 2011 #1 Share 3 Ιουνίου 2011 Γεια σας σήμερα πήρα 4 gappies 2 αρσενικά και 2 θηλυκά το ένα θηλυκό είναι μάλλον εγγιοσ γιατί έχει μια μαυρίλα στο πίσω μέρος της κοιλιάς της θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις 1. πόσες μέρες κάνει να γέννηση??? 2. ποτέ πρέπει να το βάλλω στην γεννήστρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisv 3 Ιουνίου 2011 #2 Share 3 Ιουνίου 2011 Μήπως πρέπει το θέμα να μετακινηθεί στην σωστή κατηγορία ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisv 3 Ιουνίου 2011 #3 Share 3 Ιουνίου 2011 Μήπως πρέπει το θέμα να μετακινηθεί στην σωστή κατηγορία ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas79 3 Ιουνίου 2011 #4 Share 3 Ιουνίου 2011 Γεια σας σήμερα πήρα 4 gappies 2 αρσενικά και 2 θηλυκά το ένα θηλυκό είναι μάλλον εγγιοσ γιατί έχει μια μαυρίλα στο πίσω μέρος της κοιλιάς της θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις 1. πόσες μέρες κάνει να γέννηση??? 2. ποτέ πρέπει να το βάλλω στην γεννήστρα??? Καλησπέρα Χρίστο! Καταρχάς καλορίζικα τα ψαράκια σου!Τα Γκάπυ είναι η αδυναμία μου! Από την άλλη όμως είναι λάθος η αναλογία αρσενικών-θηλυκών.Αυτά τα ψάρια "πάνε" σε χαρεμάκια 1m-3ή4f. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που δεν διορθώνεται,θα στρώσει με τη γέννα. Στις ερωτήσεις σου τώρα..... 1.Τα Γκάπυ γεννάνε κάθε 40μέρες,την ακριβή ημερομηνία που θα γεννήσει η δική σου θα το καταλάβεις από το μέγεθος που θα έχει η κοιλίτσα της και το μαύρο σημάδι της. 2.Σε τι ενυδρείο τα έχεις αυτά τα ψάρια,είναι φυτεμένο ή με απλό στολισμό,έχεις κι άλλα ψάρια μέσα ή είναι μόνα τους?Προσωπικά δεν συστήνω τη χρήση γεννήστρας (αν και έχω κι εγώ μία).Είναι προτιμότερο να βάλεις ένα κερατόφυλλο και να αφήσεις τη θηλυκιά στο ενυδρείο να γεννήσει φυσιολογικά.Κι αυτό γιατί στο κυνήγι να την πιάσεις αλλά και στον κλειστό χώρο της γεννήστρας που θα την έχεις είναι πολύ πιθανό να σου στρεσαριστεί και να μην μπορέσει να γεννήσει ή ακόμα χειρότερα και να σου ψοφήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 4 Ιουνίου 2011 #5 Share 4 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα Χρίστο! Καταρχάς καλορίζικα τα ψαράκια σου!Τα Γκάπυ είναι η αδυναμία μου! Από την άλλη όμως είναι λάθος η αναλογία αρσενικών-θηλυκών.Αυτά τα ψάρια "πάνε" σε χαρεμάκια 1m-3ή4f. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που δεν διορθώνεται,θα στρώσει με τη γέννα. Στις ερωτήσεις σου τώρα..... 1.Τα Γκάπυ γεννάνε κάθε 40μέρες,την ακριβή ημερομηνία που θα γεννήσει η δική σου θα το καταλάβεις από το μέγεθος που θα έχει η κοιλίτσα της και το μαύρο σημάδι της. 2.Σε τι ενυδρείο τα έχεις αυτά τα ψάρια,είναι φυτεμένο ή με απλό στολισμό,έχεις κι άλλα ψάρια μέσα ή είναι μόνα τους?Προσωπικά δεν συστήνω τη χρήση γεννήστρας (αν και έχω κι εγώ μία).Είναι προτιμότερο να βάλεις ένα κερατόφυλλο και να αφήσεις τη θηλυκιά στο ενυδρείο να γεννήσει φυσιολογικά.Κι αυτό γιατί στο κυνήγι να την πιάσεις αλλά και στον κλειστό χώρο της γεννήστρας που θα την έχεις είναι πολύ πιθανό να σου στρεσαριστεί και να μην μπορέσει να γεννήσει ή ακόμα χειρότερα και να σου ψοφήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος