theocimba 3 Ιουνίου 2011 #1 Share 3 Ιουνίου 2011 πριν λιγο εκανα μετρησεις στο ενυδρειο μου που προοριζεται για αφρικανες convicts ή samurai.τα τεστ(sticks) εδειξαν ph:8-8.4 KH:10 d GH:>7d NO2:2 NO3:10 ειναι καλες.αν οχι?τι χρειαζεται να διορθωσω? να σημειωθει οτι το ενυδρειο βρισκεται στην πρωτη βδομαδα στρωσηματος. αν εβαζα μεσα στο ενυδρειο καρυδα θα ηταν καλο για τα ψαρια αυτα και γενικα για αφρικανες.θα γινοταν μαλακο το νερο?μεσα στο ενυδρειο τωρα εχω αραγωνιτη και μερικες πετρες.. ευχαριστω εκ των προτερων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theocimba 3 Ιουνίου 2011 Author #2 Share 3 Ιουνίου 2011 ???????????????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 3 Ιουνίου 2011 #3 Share 3 Ιουνίου 2011 πριν λιγο εκανα μετρησεις στο ενυδρειο μου που προοριζεται για αφρικανες convicts ή samurai.τα τεστ(sticks) εδειξαν ph:8-8.4 KH:10 d GH:>7d NO2:2 NO3:10 ειναι καλες.αν οχι?τι χρειαζεται να διορθωσω? να σημειωθει οτι το ενυδρειο βρισκεται στην πρωτη βδομαδα στρωσηματος. αν εβαζα μεσα στο ενυδρειο καρυδα θα ηταν καλο για τα ψαρια αυτα και γενικα για αφρικανες.θα γινοταν μαλακο το νερο?μεσα στο ενυδρειο τωρα εχω αραγωνιτη και μερικες πετρες.. ευχαριστω εκ των προτερων.. Μιας και εισαι στο στρώσιμο.. καλύτερα να βλέπεις περισσότερο τα επίπεδα αμμωνίας..αρα πρέπει αν αγορασεις υγρό τεστ το συντομότερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3 Ιουνίου 2011 #4 Share 3 Ιουνίου 2011 Το ενυδρείο στρώνει ,απλά θελω να ρωτήσω όταν γράφεις convicts τι εννοείς γιατι αν είναι αυτό που καταλαβαίνω σίγουρα έχει να κάνει με την κεντρική Αμερική παρά με Αφρική. Το Ph gh kh είναι για Αφρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theocimba 3 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 3 Ιουνίου 2011 εχεις δικιο.ειχα την εντυπωση οτι ηταν αφρικη αν δηλαδη εβαζα convict τι θα πρεπε να αλλαζα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 3 Ιουνίου 2011 #6 Share 3 Ιουνίου 2011 εχεις δικιο.ειχα την εντυπωση οτι ηταν αφρικη αν δηλαδη εβαζα convict τι θα πρεπε να αλλαζα??? ph, Gh, Kh χαμηλότερα! Ποιες κιχλίδες εννοεις οταν λές samurai?? Αυτές μήπως??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theocimba 4 Ιουνίου 2011 Author #7 Share 4 Ιουνίου 2011 ναι αυτες εννοω.αρα μενουμε σε αφρικανες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 4 Ιουνίου 2011 #8 Share 4 Ιουνίου 2011 ναι αυτες εννοω.αρα μενουμε σε αφρικανες.. Καλώς ήρθες στην Αφρικη! Καλό θα ήταν μας δώσεις τις διστάσεις του ενυδρείου σου (μηκος χ πλάτος χ ύψος). Να έχεις υπόψη πως τα συγκεκριμένα ψάρια στον βιότοπό τους ζουν ανάμεσα στα βράχια.Οπότε για την διακόσμηση θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις πέτρες. Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος