Jump to content

νεος αφρικανος

lagoudos

Recommended Posts

ευχαριστω για την μεταφορα και συγνωμη που ανοιξα καινουργιο θεμα.τα φροντοζακια βρηκα να τα δωσω,και θα βαλω labido 4 στον αριθμο.τα ζεμπρα βλεπω οτι ειναι επιθετικα και το σκεφτομαι.και τα αλλα δυο ειναι μελανοχρωμιδες για φωτο βεβαια μπορω αυριο ευχαριστω να ανεβασω.και απο χαρεμακια ποσα μπορω να βαλω?

πρωτα απο ολα ευχαριστω τον minoas για την πολιτιμη βοηθεια για το στησιμο του ενυδριου μου και για τa labido!!ευχαριστω μινοας!!!!εισαι φοβερος ψαρας!!!! :):hysterical::thumbup: .εκανα και αλλαγη στην ψαροσυνθεση.labido,acei white tail(3,αρσενικο 2θυλικα)2μελανοχρωμιδες.να και μια φωτο οχι πολυ καλη

post-39860-1308784977_thumb.jpg

• 2 weeks later...

καλησπερα και παλι απο μενα,μετα απο μια ταραγμενη μερα χθες αποφασισα και αλλαξα την ψαρωσυνθεση και εχω 7 labido μικρα οπου θα μεινει μονο χαρεμακι και 5 demasoni και αυτα για χαρεμακι μετα,αλλα δεν ειμαι ικανοποιημενος με το στησιμα και θελω γνωμες και συμβουλες.να και η φωτο

post-39860-1309726150_thumb.jpg

το βλεπω καπως ''ριψοκινδυνο '' να υπαρχουν demasoni μαζι με αλλους συγκατοικους σε αυτα τα λιτρα :P

καλησπερα και παλι απο μενα,μετα απο μια ταραγμενη μερα χθες αποφασισα και αλλαξα την ψαρωσυνθεση και εχω 7 labido μικρα οπου θα μεινει μονο χαρεμακι και 5 demasoni και αυτα για χαρεμακι μετα,αλλα δεν ειμαι ικανοποιημενος με το στησιμα και θελω γνωμες και συμβουλες.να και η φωτο

Θα ελεγα να πυκνωσεις τις πετρες,ειδικα στα δεξια.Θα προτιμουσα πιο σκουροχρωμες πετρες(αν και η αλγη θα τις ''σκοτινιασει'').Προσοχη στον συνδυασμο,οι μπουνες μεγαλωνοντας μπορει να ''επιτεθουν'' στα ντεμασονι.Τα λιτρα παντως ειναι λιγα,γιαυτο θα προτεινα να κρατησεις τα labido μονο :P

αρα καλητερα να το στησω απο την αρχη?

Με ανησυχεί κι εμένα η σύνθεση, ειδικά η συνύπαρξη με τα demasoni σε αυτά τα λίτρα. Ακόμα και να μην δημιουργήσουν πρόβλημα με τα labido, θα περιγράψω το μέλλον των demasoni με μια φράση ενός αγαπητού φίλου "καμία προσευχή για τους μελλοθάνατους!!"

Θα σου έλεγα να διαβάσεις κάποιες πληροφορίες εδώ και ίσως να σκεφτείς τα labido σαν μοναδικό είδος.

Καλή επιτυχία και ότι χρειαστείς, εδώ είμαστε.

:P

απλος θα ηθελα να εχω δυο ειδη βεβαια αλλα τα θελω και αλλο τι ειναι σωστο.αν και ειδα απο πολλους αυτο τον συνδιασμο,δεν ξερω τι να κανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...