calmen 2 Ιουνίου 2011 #1 Share 2 Ιουνίου 2011 η αληθεια ειναι οτι μου εχει κακοφανει παρα πολυ!!!!!!! και δεν μπορω να καταλαβω γιατι..εφυγε...! το δισκο το ειχα περιπου 4 χρονια..δεν ειχα κανει καμια θεραπεια..και μεχρι χθεσ...το βραδυ ετρωγε κανονικα!και οχι απλα ετρωγε.. δεν ειχα κανενα σημαδι και ουτε ειχε καπιο προβλημα ηταν 14+cm. εκλεισαν τα φωτα και ολα ηταν κανονικα...το πρωι...που πηγα στο ενυδρειο..ηταν στον πατο! δεν εκανα τιποτα διαφορετικο εδω και παρα πολυ καιρο... το μονο που εγινε ηταν πριν κανενα 35 μερες..εβαλα ενα ζευγαρακι μου απο δισκουσ σε αλλο ενυδρειο για να γεννησουν...τα μωρα ειναι 20 ημερων τωρα.. οι μετρησεις μου ηταν αυτεσ που ειναι εδω και 3 χρονια! και οι ρουτινες μου. μπορει να επαθε τιποτα απο λεμαργεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satum 2 Ιουνίου 2011 #2 Share 2 Ιουνίου 2011 η αληθεια ειναι οτι μου εχει κακοφανει παρα πολυ!!!!!!! και δεν μπορω να καταλαβω γιατι..εφυγε...! το δισκο το ειχα περιπου 4 χρονια..δεν ειχα κανει καμια θεραπεια..και μεχρι χθεσ...το βραδυ ετρωγε κανονικα!και οχι απλα ετρωγε.. δεν ειχα κανενα σημαδι και ουτε ειχε καπιο προβλημα ηταν 14+cm. εκλεισαν τα φωτα και ολα ηταν κανονικα...το πρωι...που πηγα στο ενυδρειο..ηταν στον πατο! δεν εκανα τιποτα διαφορετικο εδω και παρα πολυ καιρο... το μονο που εγινε ηταν πριν κανενα 35 μερες..εβαλα ενα ζευγαρακι μου απο δισκουσ σε αλλο ενυδρειο για να γεννησουν...τα μωρα ειναι 20 ημερων τωρα.. οι μετρησεις μου ηταν αυτεσ που ειναι εδω και 3 χρονια! και οι ρουτινες μου. μπορει να επαθε τιποτα απο λεμαργεια? φιλε μου λυπαμαι πολυ για τον δισκο σου... κοιτα να χαρεις τα μωρακια σου τωρα... δεν ξερω απο τι πηγε ξερω ομως τι ειναι να χανεις κατι στο οποιο εχεις αφιερωσει τοσο πολυ χρονο... Κοιτα μπροστα και κανε τα μωρα πιατελες!!! χεχε καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 2 Ιουνίου 2011 #3 Share 2 Ιουνίου 2011 Συλλυπητήρια για την απώλεια σου, είναι κρίμα να έχεις ένα ψάρι τόσο καιρό και να το χάνεις, όταν έβαλες το ζευγάρι μέσα στο ενυδρείο μήπως υπήρξαν αντιπαλότητες και τελικά να μην άντεξε από το στεσάρισμα; Τι ποσότητα φαγητού ρίχνεις και πόσο συχνά τα ταιζεις ώστε να έσκασε από το φαγητό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 2 Ιουνίου 2011 #4 Share 2 Ιουνίου 2011 Μπορει να ειναι παθολογικα τα αιτια του θανατου.Το οτι πεθανε δεν σημαινει οτι απαραιτητα εκανες κατι κακο.Ας απαντησουν και αυτοι που ασχολουνται με δισκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calmen 3 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 3 Ιουνίου 2011 Συλλυπητήρια για την απώλεια σου, είναι κρίμα να έχεις ένα ψάρι τόσο καιρό και να το χάνεις, όταν έβαλες το ζευγάρι μέσα στο ενυδρείο μήπως υπήρξαν αντιπαλότητες και τελικά να μην άντεξε από το στεσάρισμα; Τι ποσότητα φαγητού ρίχνεις και πόσο συχνά τα ταιζεις ώστε να έσκασε από το φαγητό; το ζευγαρι το εβγαλα απο το κυριο ενυδρειο..για να ειναι μονο του. ταιζα 3-4 φορεσ την μερα την κλασικη tetra Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 3 Ιουνίου 2011 #6 Share 3 Ιουνίου 2011 το ζευγαρι το εβγαλα απο το κυριο ενυδρειο..για να ειναι μονο του. ταιζα 3-4 φορεσ την μερα την κλασικη tetra Λυπαμαι για την απωλεια σου.... Καλο θα ηταν να προσφερεις μεγαλυτερη ποικιλια τροφων στα ψαρια σου. Στην προκειμενη δεν νομιζω να οφειλεται σε αυτο ο θανατος του ψαριου,πιθανως να επαθε κατι σαν εγκεφαλικο.Θα βοηθουσε πολυ μια φωτογραφια,αν βεβαια εβγαλες. Κανε καλου κακου μια αλλαγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 3 Ιουνίου 2011 #7 Share 3 Ιουνίου 2011 (edited) Λυπάμαι για την απώλεια του ψαριού σου.... Kάποιες φορές πεθαίνουν ξαφνικά χωρίς ιδιαίτερο λογω ... ίσως παθαίνουν κάτι σαν εγκεφαλικό ή ανακοπή όπως σου είπε και ο Δημήτρης Έγινε επεξεργασία 3 Ιουνίου 2011 - south Link to comment Share on other sites More sharing options...
calmen 3 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 3 Ιουνίου 2011 εκανα αλλαγη ... οσο για το φαγητο...εχω τρια διαφορετικα ειδη απο φαγητο και την κλασικη μοσχοκαρδια του εμποριου καθε 15 μερεσ το πολυ. τεσπα ελπιζω να ηταν αυτο που ειπατε..ευχαριστω για το ενδιαφερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 3 Ιουνίου 2011 #9 Share 3 Ιουνίου 2011 Όπως είπαν και παραπάνω τα παιδιά τελικά το πιο πιθανό είναι να οφείλεται ο θάνατος του σε παθολογικά αίτια αφού δεν υπήρχε πρόβλημα στρεσαρισματος ή υπερβολικού ταισματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeepas 6 Ιουνίου 2011 #10 Share 6 Ιουνίου 2011 Να πεθάνει ένας δίσκος ξαφνικά και από το πουθενά, ΙΜΟ το βλέπω χλωμό. Το πιθανότερο είναι να σου είχε δώσει κάποιες ενδείξεις τις προηγούμενες ημέρες/εβδομάδες. Γι' αυτό θα πρέπει να ψάξεις λίγο τι μπορεί να έχει πάει στραβά. Ξεκίνα με αλλαγές και άνθρακα, checkαρε και τις μετρήσεις. Το ζευγαράκι, τι σχέση είχε με τον δίσκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος