theocimba 2 Ιουνίου 2011 #1 Share 2 Ιουνίου 2011 ποσεσ φορες πρεπει να βραστει μια καρυδα για να μην βγαζει χρωμα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 2 Ιουνίου 2011 #2 Share 2 Ιουνίου 2011 ας απαντησει καποιος παιδια γιατι με ενδιαφερει και εμενα το θεμα αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
poppy 2 Ιουνίου 2011 #3 Share 2 Ιουνίου 2011 ποσεσ φορες πρεπει να βραστει μια καρυδα για να μην βγαζει χρωμα??? Εγώ στις 4 φορές βαρεθηκα πια. Απλά έβγαλε ελάχιστο χρώμα πια, σαν αραιό τσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
theocimba 2 Ιουνίου 2011 Author #4 Share 2 Ιουνίου 2011 δλδ δεν γινεται να μην βγαινει καθολου??? σε αφρικανες μπορω να βαλω μια καρυδουλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theocimba 2 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 2 Ιουνίου 2011 δηλαδη εμενα που βγαζει κοκκινο χρωμα ποσο θα χρειαστει για να βγαλει τουλαχιστον ανοιχτο κιτρνο??? ξερει κανεις να μου απαντησει αν μπορω να βαλω καρυδα σε κιχλιδες αφρικης???answer please!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theocimba 2 Ιουνίου 2011 Author #6 Share 2 Ιουνίου 2011 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 2 Ιουνίου 2011 #7 Share 2 Ιουνίου 2011 Αν είναι kribensis ναι θα τους αρέσει. Οι υπόλοιπες ούτε κρύο ούτε ζέστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
theocimba 2 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 2 Ιουνίου 2011 samurai ή convict θα βαλω....κριμπενσις ειχα τραυματικη εμπειρια ολες οι θηλυκες μου πεθαιναν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theocimba 2 Ιουνίου 2011 Author #9 Share 2 Ιουνίου 2011 δεν πειραζει οποτε...αρα θα βαλω καμια...εχω βαλει και πετρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master1313 2 Ιουνίου 2011 #10 Share 2 Ιουνίου 2011 Την βράζεις 5 με 6 φορές καθε φορά άφηνε την κανα πενταλεπτο στο βραστο νερο και δεν θα σου ξαναβγαλει χρωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
theocimba 3 Ιουνίου 2011 Author #11 Share 3 Ιουνίου 2011 ok ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος