Jump to content

Εχει κανείς αγοράσει κοράλια απο εδω;

Big Blue

Recommended Posts

http://www.saltwatereddies.com/content-cat...s_go_green.html

Μου ήρθε ένα mail σήμερα και φαίνεται ενδιαφέρον...

Hello from SaltwaterEddies.com.

As well as our standard reef products, I wanted to make sure to give you a look at some of the unique products we carry, not found on most other online saltwater stores.

Our artificial corals and coral inserts from Living Color are the highest quality coral replicas you will find. They are of museum quality and absolutely stunning.

Below are links to the Living Color site, as well as our to our store where you can order anything you see there, or on the LC site.

http://www.livingcolor.com/aquarium-produc...tificial-corals

μηπως ειναι ψευτικα?

Ελα ντε....

Φαινονται οτι ειναι ψευτικα.Αν ηταν αληθινα δεν θα τα εδειχναν στο ενυδρειο;

Εγω δεν μπορω να καταλαβω κατι.Αν βαλεις αυτα τα ψευτικα κοραλλια,θα εχεις ωραια χρωματα.Μετα απο καποιο διαστημα δεν θα πιασουν πανω αλγη η κατι αλλο;

Εγω δεν μπορω να καταλαβω κατι.Αν βαλεις αυτα τα ψευτικα κοραλλια,θα εχεις ωραια χρωματα.Μετα απο καποιο διαστημα δεν θα πιασουν πανω αλγη η κατι αλλο;

Φυσικά και θα πιάσουν.Εδω νεκρά κοράλια εαν βάλεις που έχουν χρώμα π.χ musica μετά απο μερικές ημέρες απο κόκκινη θα έχει γίνει καφέ-πράσινη!!!

Φυσικά και θα πιάσουν.Εδω νεκρά κοράλια εαν βάλεις που έχουν χρώμα π.χ musica μετά απο μερικές ημέρες απο κόκκινη θα έχει γίνει καφέ-πράσινη!!!

Ακριβως.Θυμαμαι απο παλια με το fish-only τους σκελετους απο τα νεκρα κοραλλια.Σε ενα μηνα καφε και πρασινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...