hms 2 Ιουνίου 2011 #1 Share 2 Ιουνίου 2011 (edited) Γενική κατηγορία ενυδρείου Μονομαχοενυδρείο Γενικές Πληροφορίες Συνολικά Λίτρα:30 λίτρα Οργανισμοί Φυτά:διάφορα Ψάρια:μονομάχος double-tail Άλλα είδη:μικροοργανισμοί Διακοσμητικά υλικά Βυθός:άσπρη άμμος carat 6 Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):20 watt Διάρκεια φωτισμού:10 ώρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:hailea Θέρμανση/ Ψύξη:juwel Λίπανση:- Παροχή CO2:- Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή:κατεψυγμένα bloodworms,tetra betta,supervit granulat,new life formula spectrum,αποξηραμένα boodworms,flakes,spirulina και ενίοτε ζωντανα κουνούπια. Παράμετροι pH:8 Γενική σκληρότητα (GH):- Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):- Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):- Νιτρικά (ΝΟ3):- Φωσφορικά (PΟ4):- Μέση Θερμοκρασία (°C):26,5 Συντήρηση Αλλαγές νερού: 1 φορά στις 10 μέρες το 30% Προετοιμασία νερού/πρόσθετα:αντιχλώριο aquasafe Άλλες ρουτίνες συντήρησης:- Φωτογραφίες: Βίντεο: Έγινε επεξεργασία 2 Ιουνίου 2011 - hms Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 2 Ιουνίου 2011 #2 Share 2 Ιουνίου 2011 πολυ ομορφο το ενυδρειο σου και ακομα πιο ομορφος ο μονομαχος.. εχει πολυ ωραια χρωματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 2 Ιουνίου 2011 #3 Share 2 Ιουνίου 2011 Όμορφο ενυδρείο που συμπληρώνεται από έναν καταπληκτικό μονομάχο...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 2 Ιουνίου 2011 #4 Share 2 Ιουνίου 2011 ο μονομαχος ειναι ο πιο ομορφος του φορουμ το μονο που δεν μου αρεσει ειναι η λευκη αμμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 2 Ιουνίου 2011 #5 Share 2 Ιουνίου 2011 μπραβο ωραιο στησιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 2 Ιουνίου 2011 #6 Share 2 Ιουνίου 2011 πολύ ωραιο!!!!! Καλό θα ήταν να κατεβάσεις λίγο το ph Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 2 Ιουνίου 2011 Author #7 Share 2 Ιουνίου 2011 (edited) πολύ ωραιο!!!!! Καλό θα ήταν να κατεβάσεις λίγο το ph Ναι το έχω σκοπό. Έγινε επεξεργασία 2 Ιουνίου 2011 - hms Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 2 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 2 Ιουνίου 2011 ο μονομαχος ειναι ο πιο ομορφος του φορουμ το μονο που δεν μου αρεσει ειναι η λευκη αμμος Σ'ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 2 Ιουνίου 2011 #9 Share 2 Ιουνίου 2011 Ναι το έχω σκοπό. ok τότε Με τον ψαρή έχω πάθει πλάκα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 2 Ιουνίου 2011 #10 Share 2 Ιουνίου 2011 Πανέμορφο φίλε μου!! Και το ψαράκι και το ενυδρείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 2 Ιουνίου 2011 #11 Share 2 Ιουνίου 2011 πολυ ομορφο φιλε να το χαιρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
hms 3 Ιουνίου 2011 Author #12 Share 3 Ιουνίου 2011 πολυ ομορφο φιλε να το χαιρεσε Σ'ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος