jimn 2 Ιουνίου 2011 #1 Share 2 Ιουνίου 2011 οι πιο έμπειροι ας μου πούνε αν είναι stargrass ή κάποιο άλλο. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 2 Ιουνίου 2011 #2 Share 2 Ιουνίου 2011 οι πιο έμπειροι ας μου πούνε αν είναι stargrass ή κάποιο άλλο. ευχαριστώ δεν μου φαινεται για stargrass... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 2 Ιουνίου 2011 #3 Share 2 Ιουνίου 2011 Νajas guadalupensis Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 2 Ιουνίου 2011 #4 Share 2 Ιουνίου 2011 εμενα μου φαινεται για heteranthera zosterifolia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 2 Ιουνίου 2011 #5 Share 2 Ιουνίου 2011 εμενα μου φαινεται για heteranthera zosterifolia Αυτό είναι το stargrass που λες παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 2 Ιουνίου 2011 Author #6 Share 2 Ιουνίου 2011 Νajas guadalupensis και πάει φυτευτό αυτό σε θαμνάκια ή μπορει να μπεί και για γρασίδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 2 Ιουνίου 2011 #7 Share 2 Ιουνίου 2011 Ουτε θαμνος, ουτε γρασιδι...η σωστη εκφραση γι αυτο το φυτο ειναι...θυσανος. Ατιμο πραγμα. Μολις πας να το αγγιξεις σπαει σε κομματακια που πανε και σφηνωνουν παντου, γεννωντας νεα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn 2 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 2 Ιουνίου 2011 Ουτε θαμνος, ουτε γρασιδι...η σωστη εκφραση γι αυτο το φυτο ειναι...θυσανος. Ατιμο πραγμα. Μολις πας να το αγγιξεις σπαει σε κομματακια που πανε και σφηνωνουν παντου, γεννωντας νεα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος