DrAvalanche 26 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 26 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα ο πάτος από ξανθιά άμμο γεμίζει σε μερικές ώρες με περιττώματα (καί έχω μόνο 4 ψάρια). Νόμιζα ότι τα περιττώματα δε θα έφταναν στο πάτο, θα τα τράβαγε το ρεύμα μέσα στο φίλτρο, αλλά νόμιζα λαθος. Υπάρχει τρόπος να καθαρίζουν αυτόματα; Άκουσα για γαρίδες η άλλα ψάρια που τα τρώνε. Αυτά δε βγάζουν περιττώματα; Σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 26 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 26 Οκτωβρίου 2006 Αυτόματο τρόπο δεν ξέρω. Ημι-αυτόματος είναι η σκούπα βυθού, πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrAvalanche 26 Οκτωβρίου 2006 Author #3 Share 26 Οκτωβρίου 2006 (edited) Έχω μία η οποία είναι αρκετά εύχρηστη, αλλα θα ήθελα κάποιον τρόπο που δε χρειάζεται να το κάνω ο ίδιος πχ γαρίδες η έστω κάποιον τρόπο που να το περιορίζει (συγκεκριμένη διατροφή) Έγινε επεξεργασία 26 Οκτωβρίου 2006 - DrAvalanche Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 26 Οκτωβρίου 2006 #4 Share 26 Οκτωβρίου 2006 Μάλλον θα δυσκολευτείς να βρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 27 Οκτωβρίου 2006 #5 Share 27 Οκτωβρίου 2006 Δεν νομίζω να υπάρχει ψάρι ή ασπόνδυλο που να τρώει τις ακαθαρσίες των υπολοίπων ψαριών... Η μόνη λύση είναι καθαρισμός του βυθού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAST 27 Οκτωβρίου 2006 #6 Share 27 Οκτωβρίου 2006 Δεν νομίζω να υπάρχει ψάρι ή ασπόνδυλο που να τρώει τις ακαθαρσίες των υπολοίπων ψαριών...Η μόνη λύση είναι καθαρισμός του βυθού. Μιας και θυμήθηκα ένα γεγονός ας το αναφέρω. Συζήτηση πετ σοπά-''ειδικού'' με πελάτη: Πελάτης: ...και τα τρώνε όλα; "Ειδικός¨": Τα γατοψαράκια τρώνε ότι πέσει κάτω μέχρι και τα περιτώματα τους. Επέμβαση δική μου: Δεν νομίζω ότι τα Corydoras ή άλλο ψάρι τρώει περιτώματα. "Ειδικός": Και τα κόντορας και κάθε γατόψαρο τρώει τα περιτώματα όλων των ψαριών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torm 27 Οκτωβρίου 2006 #7 Share 27 Οκτωβρίου 2006 Μιας και θυμήθηκα ένα γεγονός ας το αναφέρω. Συζήτηση πετ σοπά-''ειδικού'' με πελάτη: Πελάτης: ...και τα τρώνε όλα; "Ειδικός¨": Τα γατοψαράκια τρώνε ότι πέσει κάτω μέχρι και τα περιτώματα τους. Επέμβαση δική μου: Δεν νομίζω ότι τα Corydoras ή άλλο ψάρι τρώει περιτώματα. "Ειδικός": Και τα κόντορας και κάθε γατόψαρο τρώει τα περιτώματα όλων των ψαριών. Μα αφού και εσύ δεν ξέρεις, τι μιλάς; Άσε τον "ειδικό" να πεί πως έχουν τα πράγματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος