bill1997crack 1 Ιουνίου 2011 #1 Share 1 Ιουνίου 2011 καλημέρα σε όλους καταρχήν αποφάσισα να πάρω ένα καινούριο ενυδρειω 200 lt σκέφτομαι να βάλω δίσκους που μου αρέσουν πολύ. αλλά δεν ξερό πόσους μπορώ να βάλω; επίσης έχετε καπιο φίλτρο να μου προτείνετε θα προτιμούσα εσωτερικό εάν γίνετε. τι άλλο θα χρειαστώ για να βάλω μέσα δίσκους ; σκευτομε να το στρώσω με καθαρή αμωνια πια είναι η γνώμη σας;; επίσης λεω να βάλω και πολα φυτά κάτω : Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 1 Ιουνίου 2011 #2 Share 1 Ιουνίου 2011 καλημέρα σε όλους καταρχήν αποφάσισα να πάρω ένα καινούριο ενυδρειω 200 lt σκέφτομαι να βάλω δίσκους που μου αρέσουν πολύ. αλλά δεν ξερό πόσους μπορώ να βάλω; επίσης έχετε καπιο φίλτρο να μου προτείνετε θα προτιμούσα εσωτερικό εάν γίνετε. τι άλλο θα χρειαστώ για να βάλω μέσα δίσκους ; σκευτομε να το στρώσω με καθαρή αμωνια πια είναι η γνώμη σας;; επίσης λεω να βάλω και πολα φυτά κάτω : εφοσον κυκλοφορουν βακτηρια στην αγορα για το στρωσιμο γιατι να το στρωσεις με αμμωνια?? νομιζω πως και τα 200 λιτρα δεν ειναι αρκετα..οι δισκοι ειναι κοπαδοψαρα (5-6 δισκοι το λιγοτερο) εχουν εντονο το συναισθημα του κοπαδιου...για ενα κοπαδι χρειαζονται 300 λιτρα.. α και κατι αλλο οι δισκοι ειναι απο τα πιο δυσκολα ψαρια του χομπυ μας και χρειαζονται εμπειροι χομπιστες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 2 Ιουνίου 2011 #3 Share 2 Ιουνίου 2011 Φίλε bill1997crack, από όσα γράφεις αλλά και από τιςωαπορείς που εκφράζεις θα έλεγα πως δεν είσαι έτοιμος για να αναλάβεις ένα project σαν την διατήρηση δίσκων. Κατ' αρχήν το ενυδρείο που σκέφτεσαι να πάρεις είναι σχετκά μικρό. Θα μπορούσε να φιλοξενήσει έναν αριθμό μικρών δίσκων αλλά τι θα γίνει όταν μεγαλώσουν?. Θα μπορούσες να βάλεις ένα ζευγάρι ενήλικων και να μην έχεις το παραπάνω πρόβλημα αλλά φοβάμαι πως το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι λόγω της απειρίας σου, να στρεσάρεις τα ψάρια - δεν είναι απαραίτητο πως θα ψοφήσουν - και να στεναχωρεθείς εσύ. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν θα τα καταφέρεις, αλλά μήπως να ξεκινούσες με κάποια άλλα ψάρια και σιγά σιγά να κατέληγες στοπυς δίσκους? Φυσικά η απόφαση είναι δική σου, αλλά επειδή έχω κάνει αντίστοιχα λάθη σκέφτηκα να τα μοιραστώ μαζί σου και να σε προφυλάξω. Φιλικά, Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 2 Ιουνίου 2011 #4 Share 2 Ιουνίου 2011 Φίλε bill1997crack, από όσα γράφεις αλλά και από τιςωαπορείς που εκφράζεις θα έλεγα πως δεν είσαι έτοιμος για να αναλάβεις ένα project σαν την διατήρηση δίσκων. Κατ' αρχήν το ενυδρείο που σκέφτεσαι να πάρεις είναι σχετκά μικρό. Θα μπορούσε να φιλοξενήσει έναν αριθμό μικρών δίσκων αλλά τι θα γίνει όταν μεγαλώσουν?. Θα μπορούσες να βάλεις ένα ζευγάρι ενήλικων και να μην έχεις το παραπάνω πρόβλημα αλλά φοβάμαι πως το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι λόγω της απειρίας σου, να στρεσάρεις τα ψάρια - δεν είναι απαραίτητο πως θα ψοφήσουν - και να στεναχωρεθείς εσύ. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν θα τα καταφέρεις, αλλά μήπως να ξεκινούσες με κάποια άλλα ψάρια και σιγά σιγά να κατέληγες στοπυς δίσκους? Φυσικά η απόφαση είναι δική σου, αλλά επειδή έχω κάνει αντίστοιχα λάθη σκέφτηκα να τα μοιραστώ μαζί σου και να σε προφυλάξω. Φιλικά, Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 2 Ιουνίου 2011 #5 Share 2 Ιουνίου 2011 200lt ενυδρείο με εσωτερικό φίλτρο είναι δύο παράγοντες που πρέπει να σεβαστείς αν προχωρήσεις στην αγορά Δίσκων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 2 Ιουνίου 2011 #6 Share 2 Ιουνίου 2011 200lt ενυδρείο με εσωτερικό φίλτρο είναι δύο παράγοντες που πρέπει να σεβαστείς αν προχωρήσεις στην αγορά Δίσκων. Εννοείς να σεβαστεί και να ΜΗΝ το κάνει έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 2 Ιουνίου 2011 #7 Share 2 Ιουνίου 2011 Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος