istellas 26 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 26 Οκτωβρίου 2006 Και για να μην νομίζει κανείς πως επαινώ μόνο τα ancistrus μου, ορίστε και 2 από τα καινούργια δισκάκια μου σε ώρα μασουλήματος κατεψυγμένης καρδιάς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 26 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 26 Οκτωβρίου 2006 Πανεμορφα ειναι ρε φιλε!!! Να σου ζησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 26 Οκτωβρίου 2006 #3 Share 26 Οκτωβρίου 2006 Πραγματικα πανεμορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 27 Οκτωβρίου 2006 #4 Share 27 Οκτωβρίου 2006 Αν κατάλαβα καλά τους βάζεις το κατεψυγμένο στο μανταλάκι? Έχει απότέλεσμα έτσι? γιατί δεν διαλύεται γρήγορα? Σαν καλή ιδέα μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 27 Οκτωβρίου 2006 #5 Share 27 Οκτωβρίου 2006 Τι ομορφια ειναι αυτη!!!!!!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ.Να σου ζησουν να τα χαιρεσαι δεν ξερω τι αλλο να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 27 Οκτωβρίου 2006 #6 Share 27 Οκτωβρίου 2006 Πολύ ωραίοι οι Δίσκοι σου Γιάννη! Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkary 27 Οκτωβρίου 2006 #7 Share 27 Οκτωβρίου 2006 ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 27 Οκτωβρίου 2006 #8 Share 27 Οκτωβρίου 2006 Φτου φτου να σου ζησουν και καλους απογονους Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 27 Οκτωβρίου 2006 #9 Share 27 Οκτωβρίου 2006 Πανέμορφοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 27 Οκτωβρίου 2006 #10 Share 27 Οκτωβρίου 2006 Σκετη μαγια οι δισκοι σου Γιαννη. Μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tropikofilos 27 Οκτωβρίου 2006 #11 Share 27 Οκτωβρίου 2006 καλησπερα σε ολα τα μελη τou aquazone!!!λεγομαι θανασης και θελω να μου πει καπιος γνωστης πος μπορω να ξεχωρισω τους θηλυκους δισκους απο τους αρσενικους?γνωριζς οτι ο αρσενικος ειναι πιο επιβλιτικος αλλα θα ηθελα μια πιο αντικειμενικη απαντηση... προκαταβολικα ευχαριστω..και συγχαρητηρια για τησ υπεροχες συμβουλες σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 27 Οκτωβρίου 2006 Author #12 Share 27 Οκτωβρίου 2006 καλησπερα σε ολα τα μελη τou aquazone!!!λεγομαι θανασης και θελω να μου πει καπιος γνωστης πος μπορω να ξεχωρισω τους θηλυκους δισκους απο τους αρσενικους?γνωριζς οτι ο αρσενικος ειναι πιο επιβλιτικος αλλα θα ηθελα μια πιο αντικειμενικη απαντηση...προκαταβολικα ευχαριστω..και συγχαρητηρια για τησ υπεροχες συμβουλες σας! Yπάρχουν πολλοί τρόποι να ξεχωρίσεις έναν αρσενικό δίσκο από έναν θηλυκό, όπως γράφει και στο βιβλίο του ο Andrew Soh. Ο μόνος όμως σίγουρος τρόπος είναι να κοιτάξεις τα γεννητικά τους όργανα κατά την περίοδο αναπαραγωγής! Μόνο τότε μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter590 27 Οκτωβρίου 2006 #13 Share 27 Οκτωβρίου 2006 Super ultra extra power δισκοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 27 Οκτωβρίου 2006 #14 Share 27 Οκτωβρίου 2006 Γιαννη πανεμορφοι οι δισκοι. Να σου ζησουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tropikofilos 27 Οκτωβρίου 2006 #15 Share 27 Οκτωβρίου 2006 thanks istellas.ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο...εδω και καιρο εχο μπει στιν μπριζα και ψαχνω εναν δισκο ο οπιος ειναι πρασσινος ακουσα βεβαια οτι ειναι εξαιρετικα σπανιος.γνοριζεται τιποτα για αυτο?και αν μπορειτε να προβλεψετε καποια τιμη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος