Jump to content

Διαχωρισμός νεογέννητών Guppy από Platy

vasilis82

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά.Είμαι νέος εδώ.Έχω 1 ενυδρείο 40 λίτρων που έχω μέσα Guppy και Platy. Ήταν γκαστρωμένα και τα Platy και τα Guppy.Αυτή τη στιγμή βλέπω κάτω στις πέτρες περίπου 10 ασημί ψαράκια.Είναι Guppy ή Platy;

Edit: Έγινε μετάφραση των greeklish.

Έγινε επεξεργασία - FotisGt

:thumbup:

kalws sas vrhka.. :blush:

Καλησπέρα και καλώς όρισες,γράφε σε παρακαλώ με ελληνικούς χαρακτήρες, οχι greeklish.

νομιζω πως αυτα που βλεπεις ειναι γκαπι τα νεογενητα πλατυ πορτοκαλιζουν καπως

νομιζω πως αυτα που βλεπεις ειναι γκαπι τα νεογενητα πλατυ πορτοκαλιζουν καπως

μην εισαι και σιγουρος :thumbup: ...εμενα βγαινουν και γκριοζοπα πλατυ..σε λιγες μερες θα φανουν φιλε

δν ξερω....παντως απο αυτα που εχω διαβασει και απο μια δικη μου γενα τα μικρα πορτοκαλιζαν...... :thumbup::blush:

Καλώς όρισες.Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω,κάνε υπομονή λίγες μέρες και αν έχεις δυνατότητα ανέβασε μια φωτογραφία.

Καλώς όρισες.Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω,κάνε υπομονή λίγες μέρες και αν έχεις δυνατότητα ανέβασε μια φωτογραφία.

οκ, θα περιμενω, απλα εχουν ξανναγενησει και τα γκαπυ και τα πλατυ αλλα απο το αποτελεσμα που βλεπω εχω περιπου 10 πλατυ και κανενα γκαπυ. δεν εχω γενηστρα, εχω πετρεσ για υποστρωμα και κρυβονται εκει. μαλλον τα τρωνε τα γκαπακια ε?

οκ, θα περιμενω, απλα εχουν ξανναγενησει και τα γκαπυ και τα πλατυ αλλα απο το αποτελεσμα που βλεπω εχω περιπου 10 πλατυ και κανενα γκαπυ. δεν εχω γενηστρα, εχω πετρεσ για υποστρωμα και κρυβονται εκει. μαλλον τα τρωνε τα γκαπακια ε?

κατα πασα πιθανοτητα..βαλε φυτα να κρυβονται..κερατοφυλλο κυριως..

κατα πασα πιθανοτητα..βαλε φυτα να κρυβονται..κερατοφυλλο κυριως..

το κερατοφυλλο μπορω να το βρω σε πετ σοπ? μηπωσ θα ηταν καλυτερο να κανω μια μικρη πλαστικη γυαλα που εχω γεννηστρα?

το κερατοφυλλο μπορω να το βρω σε πετ σοπ? μηπωσ θα ηταν καλυτερο να κανω μια μικρη πλαστικη γυαλα που εχω γεννηστρα?

και σε πετσοπ..η απο καποιο φιλο εδω μεσα..εγω δεν θα σου συνιστουσα γεννηστρα οπως και οι περισοτεροι..

και σε πετσοπ..η απο καποιο φιλο εδω μεσα..εγω δεν θα σου συνιστουσα γεννηστρα οπως και οι περισοτεροι..

οχι γεννηστρα. γυαλα πλαστικη. να βαζω το θηλυκο και να γενναει εκει. να εχω και μια αεραντλια και να αλλαζω το νερο καθε μερα.

οχι γεννηστρα. γυαλα πλαστικη. να βαζω το θηλυκο και να γενναει εκει. να εχω και μια αεραντλια και να αλλαζω το νερο καθε μερα.

το ιδιο κανει ειτε γεννηστρα ειτε η γυαλα...ποια η διαφορα?? η αντλια ενταξει μπορει να βοηθησει..

το ιδιο κανει ειτε γεννηστρα ειτε η γυαλα...ποια η διαφορα?? η αντλια ενταξει μπορει να βοηθησει..

τελικα πηγα και πηρα ενα ενυδρειακη 6 λιτρα που εχει και φιλτρο. θα βαλω και αεραντλια και θα το χρησιποιω σα γεννηστρα. οταν βλεπω οτι ειναι ετοιμες να γεννησουν τις βαζω εκει.

τελικα πηγα και πηρα ενα ενυδρειακη 6 λιτρα που εχει και φιλτρο. θα βαλω και αεραντλια και θα το χρησιποιω σα γεννηστρα. οταν βλεπω οτι ειναι ετοιμες να γεννησουν τις βαζω εκει.

:blush::blink: ..αν και αν εβαζες φυτα θα ηταν πολυ καλυτερα... :thumbup:

:blush::blink: ..αν και αν εβαζες φυτα θα ηταν πολυ καλυτερα... :thumbup:

χμμ,, ειμαι λιγο ασχετος με τα φυτα. αλλο κερατοφυλλο και αλλο ανουμπια ε?

χμμ,, ειμαι λιγο ασχετος με τα φυτα. αλλο κερατοφυλλο και αλλο ανουμπια ε?

ναι διαφορετικα ειναι...για παραδειγμα κερατοφυλλο, ανουμπιες, βαλισνεριες και java moss ειναι πολυ ευκολα..δεν χρειαζεται να ξερεις και πολλα.. :thumbup:

ναι διαφορετικα ειναι...για παραδειγμα κερατοφυλλο, ανουμπιες, βαλισνεριες και java moss ειναι πολυ ευκολα..δεν χρειαζεται να ξερεις και πολλα.. :thumbup:

οκ. γιατι ζητησα κερατοφυλλο στο πετ σοπ και μου λεει μονο ανουμπιες εχω. δε πηρα.

οκ. γιατι ζητησα κερατοφυλλο στο πετ σοπ και μου λεει μονο ανουμπιες εχω. δε πηρα.

κερατοφυλλο μπορεις να βρεις και απο παιδια μεσα απο εδω το φορουμ..εχω δει κ αλλα παιδια απο ευβοια..

κερατοφυλλο μπορεις να βρεις και απο παιδια μεσα απο εδω το φορουμ..εχω δει κ αλλα παιδια απο ευβοια..

οκ. μου ειπε ενα παιδι οτι εχει αλλα δεν ειμαστε κοντα.

οκ. μου ειπε ενα παιδι οτι εχει αλλα δεν ειμαστε κοντα.

καλη συνεχεια :thumbup::blush:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...