Jump to content

Ειναι ετoιμες να γεννησουν

Recommended Posts

Οπως εγραψα...τα μικρουλικα μου(6 μικρες red cherry)...ενηλικιωθικαν :thumbup: και χθες το ολη μερα εψαχνα ολο το ενυδρειο μου να τις βρω...γαριδουλες πουθενα...μπα λεω τις εφαγαν τα gubby :blush: αλλα λεω 1 μηνα και ηταν μαζι τωρα που εγιναν τεραστιες τωρω τις πειραξαν ...μετα το βραδυ κοιταω :blush: ...τι να δω...μια γαριδουλα με μια κοιλια πρησμενη δεκα μετρα δεν μπορουσε να περπατησει :blink: ...μετα απο λιγο βλεπω και ακομα μια με μεγαλητερη κοιλια...ηταν τοσο κοντα στο τζαμι που εβλεπα μεσα τα αβγα πολυ μεγαλα ...δεν μπορουσε και αυτην να μασει τα ποδια της :hysterical: εχω βγαλει και φοτο αλλα δεν μπορω να τις ανεβασω γιατι εχω καποιο προβλημα με το pc :hysterical: ...!!Μιας και ειναι η πρωτη φορα μου σε αυτο...θα ηθελα να ρωτησω...!!

1)Οταν γεννηθουνε θα τις πειραξουν οι γοννεις της η οι αλλες γαριδουλες??Η ακομα κανενα gubby(αλλα δεν νομιζω γιατι σπανια κατεβαινουν στον πυθμενα του ενυδρειου??

2)Λετε να εχουν προβλημα με το χαλικακι που εχω για βυθο?? :hysterical:

3)τι τρωνε??Να τριψω τροφη???

Ευχαριστω :thumbup:

Οπως εγραψα...τα μικρουλικα μου(6 μικρες red cherry)...ενηλικιωθικαν :thumbup: και χθες το ολη μερα εψαχνα ολο το ενυδρειο μου να τις βρω...γαριδουλες πουθενα...μπα λεω τις εφαγαν τα gubby :blush: αλλα λεω 1 μηνα και ηταν μαζι τωρα που εγιναν τεραστιες τωρω τις πειραξαν ...μετα το βραδυ κοιταω :blush: ...τι να δω...μια γαριδουλα με μια κοιλια πρησμενη δεκα μετρα δεν μπορουσε να περπατησει :blink: ...μετα απο λιγο βλεπω και ακομα μια με μεγαλητερη κοιλια...ηταν τοσο κοντα στο τζαμι που εβλεπα μεσα τα αβγα πολυ μεγαλα ...δεν μπορουσε και αυτην να μασει τα ποδια της :hysterical: εχω βγαλει και φοτο αλλα δεν μπορω να τις ανεβασω γιατι εχω καποιο προβλημα με το pc :hysterical: ...!!Μιας και ειναι η πρωτη φορα μου σε αυτο...θα ηθελα να ρωτησω...!!

1)Οταν γεννηθουνε θα τις πειραξουν οι γοννεις της η οι αλλες γαριδουλες??Η ακομα κανενα gubby(αλλα δεν νομιζω γιατι σπανια κατεβαινουν στον πυθμενα του ενυδρειου??

2)Λετε να εχουν προβλημα με το χαλικακι που εχω για βυθο?? :hysterical:

3)τι τρωνε??Να τριψω τροφη???

Ευχαριστω :thumbup:

το πρωτο δεν το γνωριζω.. με το χαλικι δεν θα χεις προβλημα..απο τροφη δεν νομιζω οτι χρειαζονται κατι θα τρεφονται με αλγες..

το πρωτο δεν το γνωριζω.. με το χαλικι δεν θα χεις προβλημα..απο τροφη δεν νομιζω οτι χρειαζονται κατι θα τρεφονται με αλγες..

Eυχαριστω φιλε μου :thumbup:

Δε χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα :thumbup: Σε λίγο θα γεμίσεις γαριδάκια :blush:

Άντε με το καλό...

Δε χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα :blush: Σε λίγο θα γεμίσεις γαριδάκια :blink:

Άντε με το καλό...

Ευχαριστω φιλε μου :thumbup::thumbup:

Υπαρχει και τροφη σε μικρες ταμπλετες για τις γαριδες.

Υπαρχει και τροφη σε μικρες ταμπλετες για τις γαριδες.

:blush: ευχαριστω για το tip :thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...