kyriakos_ 31 Μαίου 2011 #1 Share 31 Μαίου 2011 Εχω 3 tangs: ACANTHURUS LINEATUS,PARACANTHURUS HEPATUS και ενα NASO Τι τροφη πρεπει να τους δινω και ποια ειναι η καλυτερη κατα την γνωμη σας?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 31 Μαίου 2011 #2 Share 31 Μαίου 2011 Δοκίμασε Nori από soupermarket η διάφορες τροφές που περιέχουν άλγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyriakos_ 31 Μαίου 2011 Author #3 Share 31 Μαίου 2011 Αυτες τις μερες τους δινω: http://www.seapets.co.uk/products/aquarium...flakes-25g.html http://www.oceannutrition.eu/products.aspx...-marine-pellets και artemia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 1 Ιουλίου 2011 #4 Share 1 Ιουλίου 2011 Δοκιμασε και ΑΥΤΗΝ την τροφη.Πολυ καλη!!Βγαινει σε κοκκινη,πρασινη και καφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιουλίου 2011 #5 Share 1 Ιουλίου 2011 Και Prime reef Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 2 Ιουλίου 2011 #6 Share 2 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε Nori από soupermarket η διάφορες τροφές που περιέχουν άλγες. Απο σουπερμαρκετ?! Στο σταντ με τα κινεζικα φυκια και σως?! Και γω με το yellow tang που ειχα δυσκολευτηκα..δεν ετρωγε ουτε flakes (Marine Granular της Wave), τσιμπουσε τα pellets (Omega one marine pellets), αλλα την αλγη της ocean nutrition που την κολλουσα με βεντουζα στο τζαμι την ξεσκιζε. Τωρα το Blue tang που εχω ειναι εντελως αναποδος! Την αλγη δεν την δινει σημασια, ξεσκιζει τα flakes και ψιλοτρωει τα granular και τα pellets... Ειναι οπως την δει το ψαρι... Φαντασου οτι το ζευγαρι απο καρδιναλιους που εχω, το θυληκο τρωει τα omega one marine pellets, αλλα ο αρσενικος τρωει μονο κατεψυγμενη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Ιουλίου 2011 #7 Share 2 Ιουλίου 2011 Απο σουπερμαρκετ?! Στο σταντ με τα κινεζικα φυκια και σως?! Και γω με το yellow tang που ειχα δυσκολευτηκα..δεν ετρωγε ουτε flakes (Marine Granular της Wave), τσιμπουσε τα pellets (Omega one marine pellets), αλλα την αλγη της ocean nutrition που την κολλουσα με βεντουζα στο τζαμι την ξεσκιζε. Τωρα το Blue tang που εχω ειναι εντελως αναποδος! Την αλγη δεν την δινει σημασια, ξεσκιζει τα flakes και ψιλοτρωει τα granular και τα pellets... Ειναι οπως την δει το ψαρι... Φαντασου οτι το ζευγαρι απο καρδιναλιους που εχω, το θυληκο τρωει τα omega one marine pellets, αλλα ο αρσενικος τρωει μονο κατεψυγμενη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος