eja 30 Μαίου 2011 #1 Share 30 Μαίου 2011 Εχουνε μπει σε μια καρυδα που τους εχω φτιαξει και γεννανε ,απο εδω και περα τη κανουμε ? αλλαγες κανονικα ? θελουνε φως το βραδυ για να προσεχουν τα μικρα τους ? σε ποσες μερες θα βγουνε τα μικρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 31 Μαίου 2011 #2 Share 31 Μαίου 2011 Για να καταλάβω, γέννησε ή την περιμένεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 31 Μαίου 2011 Author #3 Share 31 Μαίου 2011 πλεον γεννησε και βαραει σκοπια απ'εξω , αλλαγες κανω κανονικα ? κατι που πρεπει να προσεξω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 31 Μαίου 2011 #4 Share 31 Μαίου 2011 Δεν πειράζεις τίποτα. Όχι μεγάλες αλλαγές νερού. Να τα χαίρεσαι! Φαίνεται τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 31 Μαίου 2011 #5 Share 31 Μαίου 2011 Να τα χαιρεσαι!Συντομα θα τα βγαλουν βολτα οι γονεις υποθετω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 31 Μαίου 2011 Author #6 Share 31 Μαίου 2011 επειδη τα εχουν βαλει στην κορυφη της καρυδας τα βλεπω λιγο , χθες γεννησανε και λεο να κανω μια αλλαγη νερου σημερα η αυριο γυρω στο 30 % γτ εχω 10 μερες να κανω οποτε να προλαβω μην βγουνε και ρουφηξω κανα μικρο μετα ποσες μερες κανουν να βγουνε τα μικρα ? σας ε'ευχαριστω και παλι παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 31 Μαίου 2011 #7 Share 31 Μαίου 2011 Από όσα έχω διαβάσει, τα αβγά εκκολάπτονται μετά από 3 με 8 ημέρες και οι γωνείς τους μπορεί να τα μεταφέρουν μέσα στο στόμα τους σε διάφορα μέρη του ενυδρείου. Σε 5 με 10 ημέρες θα μπορούν να κολυμπούν μόνα τους και τότε θα μπορείς και εσύ να τα ταΐζεις είτε τροφή πούδρα, είτε κάποια ζωντανή τροφή (νεοεκκολαπτόμενη αρτέμια ή microworms). Να προσέχεις μήπως κάποιος από τους γονείς αναλάβει μόνος του την ανατροφή των ψαριών και αρχίσει να επιτίθεται στο ταίρι του. Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο και ποιούς και πόσους συγκατοίκους έχουν τα kribensis σου; Αν τα λίτρα είναι αρκετά και δεν είναι "φορτωμένο" το ενυδρείο σου δε θα έχεις πρόβλημα αν παραλείψεις κάποια αλλαγή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 31 Μαίου 2011 Author #8 Share 31 Μαίου 2011 αυτη τη στιγμη εχει μεσα 2 κορυ , 3 νεον , 1 πλεκο και τα κριμπενσις ( τα νεον θα φυγουν , τα κορυ στην πορεια θα αυξηθουν το ενυδρειο ειναι το ριο 180 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 31 Μαίου 2011 #9 Share 31 Μαίου 2011 Να μην κάνεις αλλαγή. Δεν χάθηκε ο κόσμος τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 1 Ιουνίου 2011 Author #10 Share 1 Ιουνίου 2011 λες ε ? και ποτε να κανω ομως ? μηπως ειναι καλυτερα τωρα που ειναι νωρις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 3 Ιουνίου 2011 Author #11 Share 3 Ιουνίου 2011 (edited) να και μια φοτο να δειτε πως ειναι τωρα το ενυδρειο και το ζευγαρι Έγινε επεξεργασία 3 Ιουνίου 2011 - eja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 3 Ιουνίου 2011 #12 Share 3 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, κάνε μια αλλαγή καμιά 40ρια λίτρα αλλά όχι με σκούπα βάλε το λάστιχο ψηλά. Σε 4-5 μέρες θα δεις τους γονείς να βγάζουν τα μικρά βόλτα τα ψαράκια που έχεις δεν θα τα πειράξουν εξάλλου τα γκριμπένσις είναι πάρα πολύ καλοί γονείς και εσύ έχεις αρκετά λίτρα, τροφή δεν χρειάζονται κάτι ιδιαίτερο... αν τρίβεις φιλαράκι θα είναι μια χαρά εγώ έτσι έκανα πάντα με τα γκριμπένσις μου αν ψάξεις εδώ θα δεις και το ενυδρείο μου όταν είχα Γκριμπένσις μέσα και μου γεννούσαν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 3 Ιουνίου 2011 Author #13 Share 3 Ιουνίου 2011 ok φιλε σ'ευχαρσιτω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 6 Ιουνίου 2011 Author #14 Share 6 Ιουνίου 2011 oλα καλα παιδες σημερα τα βγαλανε βολτα τα μικρα και ψαχουλευουν την αμμο , εχω παρει και τροφη σε σκονη να τους ριξω σημερα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιουλίου 2011 #15 Share 1 Ιουλίου 2011 Φιλε μου εχουμε καποιο νεοτερο; Πως πανε τα μικρουλια; Ανεβασε καμια φωτο να τα δουμε,αλλα και βιντεακι να ειναι ακομη καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος