δημητρης89 30 Μαίου 2011 #1 Share 30 Μαίου 2011 Γεια σας παιδια!!! εχω γραφτει στο forum εδω και πολυ καιρο, διαβαζωντας παρα πολλα θεματα αλλα χωρις να κανω ποστς.... λοιπον μετα απο 1,5χρονο σε ενυδρεια γλυκου νερου,αποφασισα να κανω μια προσπαθεια στα θαλασσινα.. ετσι εναν κυβο της dennerle που ειχα γαριδες σκεφτομαι οτι ειναι ο ιδανικος για τη μεταβαση... Το ξερω οτι δεν θα μπορεσω να βαλω ψαρακια και οτι ο βαθμος δυσκολιας θα ειναι μεγαλος,αλλα λεω να το δοκιμασω.... την λιστα για αυτα που χρειαζομαι την εχω βρει..η μονη απορια μου ειναι το θεμα φωτισμος... σκεφτομουν να βαλω ledακια αλλα δεν ξερω τι ενταση και πως την μετραμε.. εχω ηδη μια μπλε ταινια 40 εκ. που τι χρησιμοποιουσα για moonlight .. αυτος που μου την εδωσε μου ειπε οτι ειναι 4,8 watt το μετρο...ποσο πρεπει να εχει ενα 30λιτρο? σας ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haf 30 Μαίου 2011 #2 Share 30 Μαίου 2011 Γεια σας παιδια!!! εχω γραφτει στο forum εδω και πολυ καιρο, διαβαζωντας παρα πολλα θεματα αλλα χωρις να κανω ποστς.... λοιπον μετα απο 1,5χρονο σε ενυδρεια γλυκου νερου,αποφασισα να κανω μια προσπαθεια στα θαλασσινα.. ετσι εναν κυβο της dennerle που ειχα γαριδες σκεφτομαι οτι ειναι ο ιδανικος για τη μεταβαση... Το ξερω οτι δεν θα μπορεσω να βαλω ψαρακια και οτι ο βαθμος δυσκολιας θα ειναι μεγαλος,αλλα λεω να το δοκιμασω.... την λιστα για αυτα που χρειαζομαι την εχω βρει..η μονη απορια μου ειναι το θεμα φωτισμος... σκεφτομουν να βαλω ledακια αλλα δεν ξερω τι ενταση και πως την μετραμε.. εχω ηδη μια μπλε ταινια 40 εκ. που τι χρησιμοποιουσα για moonlight .. αυτος που μου την εδωσε μου ειπε οτι ειναι 4,8 watt το μετρο...ποσο πρεπει να εχει ενα 30λιτρο? σας ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα.... Κατι παρομοιο εχω και εγω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=55067 Για τον φωτισμο εχω χρησιμοποιησει το φωτιστικο της dennerle το οποιο θεωρω πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος