vales_red 30 Μαίου 2011 #1 Share 30 Μαίου 2011 Καλησπερα παιδια! Εχω ενα προβλημα με το σκιμερ μου ( Nano scum 100 της Wave) μου εχει βγαλει την πιστη γιατι στο ενυδρειο μου εχω καπακι, και οταν το κλεινω, βρισκει στο δοχειο περισυλλογης του skimer και το βυθιζει πιο μεσα με αποτελεσμα να μου βγαζει νερο αντι να σκιμαρει. Αλλιως πρεπει να ριξω τη σταθμη του νερου μου, με αποτελεσμα να χανω σε λιτρα. Εχω βρει ενα πολυ καλο σκιμερ το Nano doc 9002 της Tunze. Οι διαστασεις που δινει η εταιρια ειναι : L125 x W55 x H338 mm και ρωτω... το υψος του ειναι 33.8 εκατοστα με το δοχειο περισυλλογης ? Γιατι αποσο εχω δει, το δοχειο του ειναι γκουμουτσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 30 Μαίου 2011 Author #2 Share 30 Μαίου 2011 Οκ παιδια! Εψαξα εψαξα και το βρηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekampanis 4 Ιουνίου 2011 #3 Share 4 Ιουνίου 2011 Παιδιά για να μην ανοίγω νέο ποστ ξέρει κανείς αν αυτο το Σκιμμερ χωράει σε Boyu tl550 128ltr ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος