gorgio 29 Μαίου 2011 #1 Share 29 Μαίου 2011 Γεια χαρα Αφρικανοι... εχω ενα ενυδρειο το οποιο τρεχει εδω και 6 μηνες 63 λιτρα, φυτεμενο με ζοωτοκα.. νομιζω οτι απεκτησα καποια εμπειρια με αυτο το ενυδρειο και αποφασισα να κανω το μεγαλο βημα.. θελω να το κανω αφρικανικο..εχω ξετρελαθει με τα αφρικανικα ενυδρεια και τις αφρικανικες κιχλιδες.. το project μου ειναι αντικαθιστω το εσωτερικο μ ενα καλο εξωτερικο..για να μην εχω θεμα με την φιλτρανση και να μην μου χαλαει την εικονα.. εχω και καποιες πολυ ομορφες πετρες..αμμο θα αγορασω.. εχω και καποιες βαλισνεριες που αν μπορεσω να βαλω αν τα ψαρια που βαλω δεν τα φανε..ερωτηση η πρωτη στα 63 λιτρα μπορω μονο Tanganyika ?? η και malawi?? -συγνωμη για το μεγαλο ποστ- ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 29 Μαίου 2011 #2 Share 29 Μαίου 2011 Καλησπέρα φίλε μου..καλώς ήρθες!! Στα λίτρα αυτα δεν κοιτάς για Malawi..μόνο tanganyika και νανοκιχλιδες! Πές μας διαστάσεις του ενυδρειου..60x35x30; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 29 Μαίου 2011 Author #3 Share 29 Μαίου 2011 Καλησπέρα φίλε μου..καλώς ήρθες!! Στα λίτρα αυτα δεν κοιτάς για Malawi..μόνο tanganyika και νανοκιχλιδες! Πές μας διαστάσεις του ενυδρειου..60x35x30; καλως σας βρηκα.. εχω ενθουσιαστει πολυ με τα αφρικανικα..αλλα δεν παρασυρομαι μην κανω λαθη.. οι διαστασεις ναι αυτες ειναι..στην tanganyika ομως πρεπει να βαλω οπωσδηποτε κοχυλια κατω στην αμμο?? γιατι δεν μ αρεσουν και τοσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 29 Μαίου 2011 #4 Share 29 Μαίου 2011 Ανάλογα τι ψαράκια θα βάλεις! Δες αυτό από το θέμα του Vaggef Πιθανές συνθέσεις ψαριών για 60 Λίτρα (μήκος ενυδρείου 60 εκατοστά) 1. Χαρέμι με Neolamprologus multifaciatus 2. Χαρέμι με Neolamprologus brevis 3. Χαρέμι με Neolamprologus similis 4. Ζευγάρι Julidochromis transcriptus. 5. Χαρέμι με Altolamprologus compressiceps shell 6. Ζευγάρι Lepidolamprologus meeli 7. Χαρέμι Neolamprologus calliurus 8. Ζευγάρι Lamprologus signatus Και ρίξε και μία ματιά σε όλο το θέμα..θα σε βοηθήσει πολύ!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 29 Μαίου 2011 Author #5 Share 29 Μαίου 2011 Ανάλογα τι ψαράκια θα βάλεις! Δες αυτό από το θέμα του Vaggef Πιθανές συνθέσεις ψαριών για 60 Λίτρα (μήκος ενυδρείου 60 εκατοστά) 1. Χαρέμι με Neolamprologus multifaciatus 2. Χαρέμι με Neolamprologus brevis 3. Χαρέμι με Neolamprologus similis 4. Ζευγάρι Julidochromis transcriptus. 5. Χαρέμι με Altolamprologus compressiceps shell 6. Ζευγάρι Lepidolamprologus meeli 7. Χαρέμι Neolamprologus calliurus 8. Ζευγάρι Lamprologus signatus Και ρίξε και μία ματιά σε όλο το θέμα..θα σε βοηθήσει πολύ!! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=61115 ευχαριστω.θα τα μελετησω και θα ρωτησω τυχων αποριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 30 Μαίου 2011 Author #6 Share 30 Μαίου 2011 κατεληξα σε καποια πραγαματα.. θελω να βαλω ενα χαρεμι Neolamprologus similis.. ειναι πανεμορφα.. απο φιλτρο θα παρω ενα της eheim 400 με 500 λιτρα την ωρα.. τα Neolamprologus similis ειναι κοχυλοψαρα?? αρα οπωσδηποτα πρεπει να βαλω κοχυλια η κανω δουλεια και μονο με πετρες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαίου 2011 #7 Share 30 Μαίου 2011 Είναι κοχυλόψαρα και από τα πολύ όμορφα. Πολύ καλή επιλογή. Δες το βίντεο παρακάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 30 Μαίου 2011 Author #8 Share 30 Μαίου 2011 Είναι κοχυλόψαρα και από τα πολύ όμορφα. Πολύ καλή επιλογή. Δες το βίντεο παρακάτω ευχαριστω.. το ειδα πριν.. σας λεω εχω ξετρελαθει.. το θεμα ειναι οτι δεν μ αρεσουν και πολυ τα κοχυλια.. αλλα θα υποχωρησω.. θα βαλω και καποιες πετρες και κοχυλια.. κοχυλια πουλουν στα πετ σοπ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 30 Μαίου 2011 Author #9 Share 30 Μαίου 2011 αλλη μια ερωτηση...τα Neolamprologus similis θα τα βρω ευκολα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 30 Μαίου 2011 #10 Share 30 Μαίου 2011 (edited) Για κοχύλια βάζεις μια αγγελία και ζητάς από κάποιον χομπίστα που μπορεί να έχει ή αλλιώς πας σούπερ μάρκετ παίρνεις μια σακκούλα, κάνεις έναν ωραίο ουζομεζέ και μετά τα καθαρίζεις σχολαστικά με προσοχή ώστε να μην μείνει καθόλου τροφή μέσα. Τα similis θα τα βρεις πάλι με αγγελία και μερικά τηλέφωνα στα καταστήματα. edit: τώρα είδα ότι είσαι 17, οπότε θα κάνεις σκέτο μεζέ χωρίς το ούζο Έγινε επεξεργασία 30 Μαίου 2011 - ΚΩΣΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 30 Μαίου 2011 Author #11 Share 30 Μαίου 2011 (edited) Για κοχύλια βάζεις μια αγγελία και ζητάς από κάποιον χομπίστα που μπορεί να έχει ή αλλιώς πας σούπερ μάρκετ παίρνεις μια σακκούλα, κάνεις έναν ωραίο ουζομεζέ και μετά τα καθαρίζεις σχολαστικά με προσοχή ώστε να μην μείνει καθόλου τροφή μέσα. Τα similis θα τα βρεις πάλι με αγγελία και μερικά τηλέφωνα στα καταστήματα. μακαρι να τα βρω ...με προβληματιζει λιγο..11 ιουνιου που τελειωνουν οι εξετασεις αρχιζω στησιμο. . edit: τώρα είδα ότι είσαι 17, οπότε θα κάνεις σκέτο μεζέ χωρίς το ούζο χαχαχχαχαχαχαχ..αν ειναι να τα φερω στο meeting να τα τσουξουμε μαζι με μεζε... Έγινε επεξεργασία 30 Μαίου 2011 - gorgio Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmavra 31 Μαίου 2011 #12 Share 31 Μαίου 2011 Για κοχύλια βάζεις μια αγγελία και ζητάς από κάποιον χομπίστα που μπορεί να έχει ή αλλιώς πας σούπερ μάρκετ παίρνεις μια σακκούλα, κάνεις έναν ωραίο ουζομεζέ και μετά τα καθαρίζεις σχολαστικά με προσοχή ώστε να μην μείνει καθόλου τροφή μέσα. edit: τώρα είδα ότι είσαι 17, οπότε θα κάνεις σκέτο μεζέ χωρίς το ούζο hahaha, κορυφαία απάντηση, μου άνοιξες την όρεξη αν και 11:30 το πρωί... Όσο για το ότι είναι 17, έχεις μείνει πολύ πίσω φίλε μου, αυτές οι ηλικίες είναι σφουγγάρια, και αμόλυβδη να τους δώσεις (την απλή, όχι κατοστάρα, δεν έιμαστε για έξοδα) θα την πιούνε!!! Σοβαρά πάντως, αν δεν θες να ασχοληθείς με καθαρισμό κλπ, πήγαινε μια βόλτα σε ένα παραλιακό μαγαζί τουριστικών τώρα που καλοκαιριάζει (αν μένεις σε περιοχή που να έχει τέτοια) και πάρε ένα σακουλάκι από αυτά που πουλάνε στους τουρίστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 31 Μαίου 2011 Author #13 Share 31 Μαίου 2011 hahaha, κορυφαία απάντηση, μου άνοιξες την όρεξη αν και 11:30 το πρωί... Όσο για το ότι είναι 17, έχεις μείνει πολύ πίσω φίλε μου, αυτές οι ηλικίες είναι σφουγγάρια, και αμόλυβδη να τους δώσεις (την απλή, όχι κατοστάρα, δεν έιμαστε για έξοδα) θα την πιούνε!!! .. το ξερω και αυτο δεν ειναι και θετικο δυστυχως. .τελος παντων..στο θεμα μας/// Σοβαρά πάντως, αν δεν θες να ασχοληθείς με καθαρισμό κλπ, πήγαινε μια βόλτα σε ένα παραλιακό μαγαζί τουριστικών τώρα που καλοκαιριάζει (αν μένεις σε περιοχή που να έχει τέτοια) και πάρε ένα σακουλάκι από αυτά που πουλάνε στους τουρίστες. ναι καλαματα μενω..ακρως τουριστικη περιοχη ..εχει τετοια..αλλα θα δειχνουν ωραια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 1 Ιουνίου 2011 Author #14 Share 1 Ιουνίου 2011 μια νεα απορεια.. καλυτερα να βαλω αεροπετρα και οχι κουρτινα για οξυγονο ε?? ποια ειναι η γνωμη σας?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 2 Ιουνίου 2011 #15 Share 2 Ιουνίου 2011 Η αεραντλία εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων ( πχ κατά την διάρκεια θεραπείας, όταν υπάρχει γόνος, όταν υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίας κλπ) είναι διακοσμητική. Οπότε, κράτα την στο ντουλάπι σου για όταν την χρειαστείς. Την οξυγόνωση του νερού θα την πετύχεις με ανατάραξη της επιφάνειας χρησιμοποιώντας την έξοδο των φίλτρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 2 Ιουνίου 2011 Author #16 Share 2 Ιουνίου 2011 Η αεραντλία εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων ( πχ κατά την διάρκεια θεραπείας, όταν υπάρχει γόνος, όταν υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίας κλπ) είναι διακοσμητική. Οπότε, κράτα την στο ντουλάπι σου για όταν την χρειαστείς. Την οξυγόνωση του νερού θα την πετύχεις με ανατάραξη της επιφάνειας χρησιμοποιώντας την έξοδο των φίλτρων. αληθεια?? αυτο δεν το ξερα...περιεργο μου φαινεται..αλλα πρεπει να υπαρχει οππωσδηποτε αναταραξη στην επιφανεια ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 2 Ιουνίου 2011 Author #17 Share 2 Ιουνίου 2011 (edited) αληθεια?? αυτο δεν το ξερα...περιεργο μου φαινεται..αλλα πρεπει να υπαρχει οππωσδηποτε αναταραξη στην επιφανεια ε?? με spray bar δεν το επιτυγχανω αυτο?? (για φιλτρο το 2213 θα παρω) το project ειναι, χρυση αμμος, πετρες προς το μαυρο , και γκρι φοντο συν τα κοχυλια..πως σας φαινεται?? _θα μπουν φωτο μολις αρχισει το στυσιμο_ Έγινε επεξεργασία 2 Ιουνίου 2011 - gorgio Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 2 Ιουνίου 2011 #18 Share 2 Ιουνίου 2011 Ωραίος... Ξεκίνα το στήσιμο και δείξε μας φωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος