Χρήστος 96 29 Μαίου 2011 #1 Share 29 Μαίου 2011 (edited) τώρα που θα ξεκινήσω το nano μου έχω μια απορία πως μπορώ να καθαρίσω τις αλγες του γλυκού νερού από το εξωτερικό μέρος του φίλτρου για τι δεν ξέρω τι βλαβερές ουσίες μπορεί να βγάλει, το σφουγγαράκι που έχει τώρα θα πεταχτεί και μιλάω για το φίλτρο της eheim αυτό http://www.amazonios.gr/product_info.php?c...roducts_id=1567 Έγινε επεξεργασία 29 Μαίου 2011 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 30 Μαίου 2011 Author #2 Share 30 Μαίου 2011 μια βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 30 Μαίου 2011 #3 Share 30 Μαίου 2011 Εννοης τον καδο?Μου κανει εντυπωση που επιασε αλγη απο εξω.Παντος βγενει πολυ ευκολα με ξυδι και το σκληρο μερος του σφουγγαριου.Αστο λιγο με ξυδι να μουλασουν τα σημεια και μευα τριψιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 30 Μαίου 2011 Author #4 Share 30 Μαίου 2011 οκ θα το δοκιμάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος