Husky_Jim 2 Οκτωβρίου 2005 #1 Share 2 Οκτωβρίου 2005 Εδώ και καιρό με τον φίλο JDP αρχίσαμε να φτιάχνουμε σπηλιές για τα πλεκάκια μας.Σήμερα επειδή βαριόμουν έφτιαξα 3 σε μέγεθος για 'Hypancistrus'. Ο τρόπος κατασκευής θα περιγραφεί σε λεπτομερέστατο άρθρο σε λίγο καιρό. Το σίγουρο είναι ότι τα ψάρια τρελένονται για αυτές!!!! 2 Σπηλιές για Hypancistrus και μικρόσωμα Ancistrus!!! Τριπλή κατασκευή!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 30 Οκτωβρίου 2005 #2 Share 30 Οκτωβρίου 2005 Δημητρη θα μας βοηθησεις και μας να κανουμε σπηλιες για pleco? Τι υλικα χρειαστηκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Οκτωβρίου 2005 Author #3 Share 30 Οκτωβρίου 2005 Δημητρη θα μας βοηθησεις και μας να κανουμε σπηλιες για pleco? Τι υλικα χρειαστηκες? 3658[/snapback] Τα θλικά είναι απλά,Πλακάκι από 100% γρανίτη Σηλικόνη και κόφτγης για πλακάκια.... Λεπτομέρειες θα έχει στο καινούργιο περιοδικό του συλλόγου. υστ.Μέσα σε μιά ίδια φωλιά γεννήσανε οι Ανσίστρους μου που έχω σε άλλο πόστ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 30 Οκτωβρίου 2005 #4 Share 30 Οκτωβρίου 2005 Τα θλικά είναι απλά,Πλακάκι από 100% γρανίτη Σηλικόνη και κόφτγης για πλακάκια....Λεπτομέρειες θα έχει στο καινούργιο περιοδικό του συλλόγου. υστ.Μέσα σε μιά ίδια φωλιά γεννήσανε οι Ανσίστρους μου που έχω σε άλλο πόστ! 3673[/snapback] Καλη φαση,θα το προσπαθησω. Ναι ειδα τα μικρα, καταπληκτικα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος