almuros 28 Μαίου 2011 #1 Share 28 Μαίου 2011 καλησπερα παιδια μαλλον λογω υπερδοσολογιας potasium ειχα ενα ξεσπασμα μακριτριχης ...εκτος απο τα κλασικα(συσκοτιση αλλαγες νερου μειωση ταισματος κ.α.) εχει ακουσει κανεις για θεραπεια με excel τιποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 9 Ιουνίου 2011 #2 Share 9 Ιουνίου 2011 καλησπερα παιδια μαλλον λογω υπερδοσολογιας potasium ειχα ενα ξεσπασμα μακριτριχης ...εκτος απο τα κλασικα(συσκοτιση αλλαγες νερου μειωση ταισματος κ.α.) εχει ακουσει κανεις για θεραπεια με excel τιποτα; απο υπερβολικο καλιο (potassium) δεν αναπτυσονται οι αλγες,ριχνε αφοβα!!! μαλλον απο κατι αλλο ειναι,δωσε πληρη περιγραφη του ενυδρειου σουαν θες. η υπερδολογια του excel ειναι αποτελεσματικη στις αλγες,βλαπτει μερικα φυτα οπως το κερατοφυλλο ομως,αλλα δεν σου λυνει το προβλημα,οι αλγες θα εμπφανιστουν παλι αν δεν ερθει η ισσοροπια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 9 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 9 Ιουνίου 2011 και εγω πιστευω πιστευω δεν ειναι τελικα απο υπερδοσολογια....με συχνες αλλαγες νερου εχω περιορισει το προβλημα...λογω του νεου μου αλμυρου ενυδρειου πηρα αντιστροφη οσμωση ,υπαρχει πιθανοτητα λογω χρησης νερου αντιστροφης οσμωσης στο γλυκο μου να παρουσιαστηκε μακριτριχη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 9 Ιουνίου 2011 #4 Share 9 Ιουνίου 2011 και εγω πιστευω πιστευω δεν ειναι τελικα απο υπερδοσολογια....με συχνες αλλαγες νερου εχω περιορισει το προβλημα...λογω του νεου μου αλμυρου ενυδρειου πηρα αντιστροφη οσμωση ,υπαρχει πιθανοτητα λογω χρησης νερου αντιστροφης οσμωσης στο γλυκο μου να παρουσιαστηκε μακριτριχη; αν εβαζες αποκλιστηκα νερο απο Α/Ο δεν υπηρχαν τα ιχνοστοιχεια στο ενυδρειο σου,και αυτο ειναι ενα μειων για τα φυτα.βεβαια δεν μπρουμε να πουμε οτι αυτο φταει αυτο,θεωριτηκα μπορει.πρεπει να δωσεις πληρη εικονα του ενυδρειου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 9 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 9 Ιουνίου 2011 το εχω κανει παρουσιαση ...κατω απο την υπογραφη μου ειναι ο συνδεσμος ...το θεμα το ανεφερα για να δω αν εχει παρουσιαστει σε καποιον παρομοιο προβλημα παραλληλα με την εισαγωγη νερου οσμωσης (σε μικρο ποσοστο παντα) η αν ευθυνεται η παραπανω δοση καποιου συμληρωματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος