pantelis76 28 Μαίου 2011 #1 Share 28 Μαίου 2011 Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με 3 Red Belly που έχω. Από χτές το πρωί ανοιγοκλείνουν το στόμα τους έντονα και βρίσκονται μόνιμα απο την μέση και πάνω του ενυδρείου. δεν βγαζουν το στόμα εξω απο το νερο. Έκανα χτες αλλαγή νερού αλλα και σήμερα εξακολουθεί να συμβαίνει το ίδιο. Είναι ζωηρά οταν πλησιάζω το ενυδρείο και δεν έχουν σημάδια στο σώμα τους. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 28 Μαίου 2011 #2 Share 28 Μαίου 2011 (edited) ποσο καιρο δουλευει το ενυδρειο? ειναι στρωμενο? αεραντλια εχεις? αμονια μετρας? ποσο καιρο εχεις τα ψαρια? Έγινε επεξεργασία 30 Μαίου 2011 - antonis t83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelis76 28 Μαίου 2011 Author #3 Share 28 Μαίου 2011 Τα ψάρια τα έχω σε αυτό το ενυδρείο 3,5 χρονια, ολες οι μετρήσεις είναι καλές και έχω αεραντλία. Τώρα είναι και τα 3 μαζεμενα σε μια γωνια επάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelis76 29 Μαίου 2011 Author #4 Share 29 Μαίου 2011 Τελικα ηταν θεμα με την αεραντλια, δεν εβγαζε ικανοποιητικη ποσοτητα αερα. Ολα καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranha3 1 Ιουνίου 2011 #5 Share 1 Ιουνίου 2011 Τελικα ηταν θεμα με την αεραντλια, δεν εβγαζε ικανοποιητικη ποσοτητα αερα. Ολα καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος