tsiro 26 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 26 Οκτωβρίου 2006 καλως ηρθα και καλως σας βρηκα! σας παρουσιαζω το νεο μου ενυδρειο. 96λτ carrefour NO3 0 NO2 0 NH3 0 GH 8 KH 3 PH 7.6 φυτα vallisneria,amazon sword,polysperma. ψαρια 2σκαλαρια,2κλοουν,2sae,5ροδοστομα ξυλα mopani. υποστρωμα εχω μονο 5εκ χαλικι. φωτισμος 10ωρες με χρονοδιακοπτη σαν αρχαριος λοιπον θα σας ταραξω στις ερωτησεις! παρολο το διαβασμα που εχω ριξει 1 μηνα τωρα! 1)με βαση τα ψαρια και τα φυτα που εχω καθε ποτε να κανω αλλαγη νερου? 2)5εκ χαλικι ειναι καλα για τα φυτα που εχω? 3)βαζω σερα μορενα,να συνεχισω? 4)οταν φυτεψα εβαλα ταμπλετες τωρα τι?λιπασμα?καθε ποτε? σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
velkrin 26 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 26 Οκτωβρίου 2006 Καλώς ήρθες. Πολύ καλή η FOTO του ενυδρειου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAST 26 Οκτωβρίου 2006 #3 Share 26 Οκτωβρίου 2006 Καλως ήρθες και καλή συνέχεια. Όσο για το διάβασμα που αναφέρεις ένα θα σου πώ, άν διάβαζα τόσο στο σχολείο όσο εδώ και ένα χρόνο για τα ενυδρεία τώρα θα ήμουν αστροναύτης (και θα ξέραμε πως λειτουργεί ένα ενυδρείο στο φεγγάρι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 26 Οκτωβρίου 2006 #4 Share 26 Οκτωβρίου 2006 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 26 Οκτωβρίου 2006 #5 Share 26 Οκτωβρίου 2006 Καλως ορισες στο ΑΖ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsiro 26 Οκτωβρίου 2006 Author #6 Share 26 Οκτωβρίου 2006 επειδη τις ερωτησεις μαλλον δεν επρεπε να τις ποσταρω εδω παρακαλω να μετακινηθει το θεμα αν υπαρχει προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAST 26 Οκτωβρίου 2006 #7 Share 26 Οκτωβρίου 2006 Την ερώτηση 1 καντην στην κατηγορία αρχάριοι γλυκου νερου. 2,3,4 φυτεμένο ενυδρείο. Άν έχεις τον χρόνο να ψάξεις στο φόρουμ θα βρείς τις απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis 1969 26 Οκτωβρίου 2006 #8 Share 26 Οκτωβρίου 2006 Πολυ καλη προσπαθεια συνχαρυτηρια ΄΄΄΄όι ερωτησειςσ σου θα απαντηθουν συντομα απο καποιους πιο εμπυρους.Αν μου επιτρεπεις μια παρατηρηση ανεβασε τη σταθμη του νερου λιγο πιο ψηλα ωστε να μη φαινεται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 26 Οκτωβρίου 2006 #9 Share 26 Οκτωβρίου 2006 Polu omorfo to enudreio sou ,kali h prospa8eia sou ki an pros8eseis kai mia afisa sto piso meros 8a deixei akoma pio oraio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 26 Οκτωβρίου 2006 #10 Share 26 Οκτωβρίου 2006 Πολύ ωραίο δείχνει το ενυδρείο σου και υπόσχεται λαμπρό μέλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 26 Οκτωβρίου 2006 #11 Share 26 Οκτωβρίου 2006 Καλωσόρισες στο Aquazone! Το ενυδρείο σου είναι μια χαρά! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotojohn 31 Οκτωβρίου 2006 #12 Share 31 Οκτωβρίου 2006 Ωριαο το ενυδρειο σου καλη συνεχεια.Εδω θα βρεις οποια υποστηριξη χρειαστεις σχετικα με το hobby! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 1 Νοεμβρίου 2006 #13 Share 1 Νοεμβρίου 2006 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας Καλή συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος