she'sinpanties 6 Ιουνίου 2011 #51 Share 6 Ιουνίου 2011 σημερα φυτρωσε και αλλο φυτακι μεσα στο μπωλ. πως εγινε αυτο ? εμενα εχει ανεβει ο πληθυσμος αρκετα ..μαζι ομως με τα σκουληκια υπαρχουν και κατι πολυ μικρα ζουζουνακια που περπατανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Ιουνίου 2011 Author #52 Share 6 Ιουνίου 2011 δεν ξερω ρε συ τι να σου πω εγω παντως απο το αλουμινοχαρτο που μου εδωσες κραταει πολυ γερα αυτη η καλλιεργεια και βγαζει και θα βγαλει ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Ιουνίου 2011 Author #53 Share 6 Ιουνίου 2011 πως εγινε αυτο ? εμενα εχει ανεβει ο πληθυσμος αρκετα ..μαζι ομως με τα σκουληκια υπαρχουν και κατι πολυ μικρα ζουζουνακια που περπατανε στειλε μου καμια φωτο οταν μπορεσεις.ειμαι περιεργος να δω τι κανω λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 6 Ιουνίου 2011 #54 Share 6 Ιουνίου 2011 θα κοιταξω να σου φτιαξω μια και να σου την δωσω ετοιμη αν δεν βγαλεις ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 6 Ιουνίου 2011 #55 Share 6 Ιουνίου 2011 δεν ξερω ρε συ τι να σου πω εγω παντως απο το αλουμινοχαρτο που μου εδωσες κραταει πολυ γερα αυτη η καλλιεργεια και βγαζει και θα βγαλει ακομα περιμενε αυτο δεν το ειδα που εγραψες αυτη που σου εδωσα σε αλουμινοχαρτο δεν την εβαλες ολη μεσα στο ταπερ με χωμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Ιουνίου 2011 Author #56 Share 6 Ιουνίου 2011 οχι λιγο κομματι εβαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 6 Ιουνίου 2011 #57 Share 6 Ιουνίου 2011 Συγνωμη αν χαλαω το θεμα για να γινει η καλιεργεια πρεπει να εχουμε τα σκουλικα μεσα στο μπολ και να διπλασιαστουν η μπορουμε να κανουμε μια τετοια καλιεργεια χωρις αρχικα να εχουμε σκουλικια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 6 Ιουνίου 2011 Author #58 Share 6 Ιουνίου 2011 και εγω με τον δευτερο τροπο το πηγα το θεμα αλλα μαλλον ειναι λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 7 Ιουνίου 2011 #59 Share 7 Ιουνίου 2011 Συγνωμη αν χαλαω το θεμα για να γινει η καλιεργεια πρεπει να εχουμε τα σκουλικα μεσα στο μπολ και να διπλασιαστουν η μπορουμε να κανουμε μια τετοια καλιεργεια χωρις αρχικα να εχουμε σκουλικια? και εγω με τον δευτερο τροπο το πηγα το θεμα αλλα μαλλον ειναι λαθος Δηλαδή τόσες μέρες προσπαθούσαμε να βγάλουμε grindal χωρίς να έχεις βάλει στην αρχή κάποια σκουληκάκια από φίλο χομπίστά; Συγνώμη βρε φίλε, δε το είχα πάρει χαμπάρι πως είχες καταλάβει λάθος... Ναι για τα grindal χρειάζεται οπωσδήποτε ένα "μπολι" για να ξεκινήσει η καλλιέργεια. Επομένως ανέβασε αγγελία για να πάρεις μια μικρή ποσότητα και να ξεκινήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 7 Ιουνίου 2011 Author #60 Share 7 Ιουνίου 2011 οχι ενταξει εχω.οκ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 7 Ιουνίου 2011 #61 Share 7 Ιουνίου 2011 οχι ενταξει εχω.οκ ευχαριστω βαλε ολα τα σκουληκακια που σου ειχα στο αλουμινοχαρτο μεσα στο ταπερ με το χωμα . αν δεν εχεις πολλα πες μου να σου δωσω κιαλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 7 Ιουνίου 2011 Author #62 Share 7 Ιουνίου 2011 εγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 20 Ιουνίου 2011 #63 Share 20 Ιουνίου 2011 Πως πάει το όλο θέμα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 20 Ιουνίου 2011 Author #64 Share 20 Ιουνίου 2011 φυσαει η αναπαραγωγη πηρε φορα και δεν σταματαει τωρα θα ανεβασω και φωτο αν και νομιζω οτι δεν θα φαινονται παρ ολα αυτα θα κανω μια προσπαθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 20 Ιουνίου 2011 #65 Share 20 Ιουνίου 2011 Βρήκες τι έφταιγε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 20 Ιουνίου 2011 Author #66 Share 20 Ιουνίου 2011 Βρήκες τι έφταιγε;;; ναι... το οτι δεν εβαλα αποικια στην αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος