Jump to content

Πως Γινεται Να Αναπαραγουμε Σκουλήκια?

Recommended Posts

σημερα φυτρωσε και αλλο φυτακι μεσα στο μπωλ. :bowdown:

:thumbup::hysterical::happybday::band: πως εγινε αυτο ?

εμενα εχει ανεβει ο πληθυσμος αρκετα ..μαζι ομως με τα σκουληκια υπαρχουν και κατι πολυ μικρα ζουζουνακια που περπατανε

• Απαντήσεις 65
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δεν ξερω ρε συ τι να σου πω εγω παντως απο το αλουμινοχαρτο που μου εδωσες κραταει πολυ γερα αυτη η καλλιεργεια και βγαζει και θα βγαλει ακομα

:bowdown::thumbup::hysterical::happybday: πως εγινε αυτο ?

εμενα εχει ανεβει ο πληθυσμος αρκετα ..μαζι ομως με τα σκουληκια υπαρχουν και κατι πολυ μικρα ζουζουνακια που περπατανε

στειλε μου καμια φωτο οταν μπορεσεις.ειμαι περιεργος να δω τι κανω λαθος

θα κοιταξω να σου φτιαξω μια και να σου την δωσω ετοιμη αν δεν βγαλεις ακρη :bowdown:

δεν ξερω ρε συ τι να σου πω εγω παντως απο το αλουμινοχαρτο που μου εδωσες κραταει πολυ γερα αυτη η καλλιεργεια και βγαζει και θα βγαλει ακομα

περιμενε αυτο δεν το ειδα που εγραψες

αυτη που σου εδωσα σε αλουμινοχαρτο δεν την εβαλες ολη μεσα στο ταπερ με χωμα ?

Συγνωμη αν χαλαω το θεμα για να γινει η καλιεργεια πρεπει να εχουμε τα σκουλικα μεσα στο μπολ και να διπλασιαστουν η μπορουμε να κανουμε μια τετοια καλιεργεια χωρις αρχικα να εχουμε σκουλικια?

Συγνωμη αν χαλαω το θεμα για να γινει η καλιεργεια πρεπει να εχουμε τα σκουλικα μεσα στο μπολ και να διπλασιαστουν η μπορουμε να κανουμε μια τετοια καλιεργεια χωρις αρχικα να εχουμε σκουλικια?

:thumbup:

και εγω με τον δευτερο τροπο το πηγα το θεμα αλλα μαλλον ειναι λαθος :hysterical:

Δηλαδή τόσες μέρες προσπαθούσαμε να βγάλουμε grindal χωρίς να έχεις βάλει στην αρχή κάποια σκουληκάκια από φίλο χομπίστά; :bowdown:

Συγνώμη βρε φίλε, δε το είχα πάρει χαμπάρι πως είχες καταλάβει λάθος...

Ναι για τα grindal χρειάζεται οπωσδήποτε ένα "μπολι" για να ξεκινήσει η καλλιέργεια. Επομένως ανέβασε αγγελία για να πάρεις μια μικρή ποσότητα και να ξεκινήσεις :happybday:

οχι ενταξει εχω.οκ ευχαριστω :bowdown:

βαλε ολα τα σκουληκακια που σου ειχα στο αλουμινοχαρτο μεσα στο ταπερ με το χωμα .

αν δεν εχεις πολλα πες μου να σου δωσω κιαλλα :thumbup:

• 2 weeks later...

φυσαει η αναπαραγωγη πηρε φορα και δεν σταματαει τωρα :) θα ανεβασω και φωτο αν και νομιζω οτι δεν θα φαινονται παρ ολα αυτα θα κανω μια προσπαθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...