Husky_Jim 2 Οκτωβρίου 2005 #1 Share 2 Οκτωβρίου 2005 Μόλις έβγαλα μιά φωτό από το ενυδρείο με τα ζεμπράκια μου πράγμα που το κάνω σπάνια πλέον. Στην φωτό είναι ο μεγάλος μου αρσενικός που άν και όμορφος και με 'πλούσια' χαρίσματα,δέν έχει βρεί ακόμα την κατάληλη γυναίκα για να φτιάξουν μια χαρούμενη οικογένεια..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 2 Οκτωβρίου 2005 #2 Share 2 Οκτωβρίου 2005 Μόλις έβγαλα μιά φωτό από το ενυδρείο με τα ζεμπράκια μου πράγμα που το κάνω σπάνια πλέον.Στην φωτό είναι ο μεγάλος μου αρσενικός που άν και όμορφος και με 'πλούσια' χαρίσματα,δέν έχει βρεί ακόμα την κατάληλη γυναίκα για να φτιάξουν μια χαρούμενη οικογένεια..... 1918[/snapback] Γυναικες το ενυδρειο εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 4 Οκτωβρίου 2005 Author #3 Share 4 Οκτωβρίου 2005 Γυναικες το ενυδρειο εχει? 1922[/snapback] Δυστυχώς όχι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markos 4 Οκτωβρίου 2005 #4 Share 4 Οκτωβρίου 2005 Κούκλος!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 4 Οκτωβρίου 2005 #5 Share 4 Οκτωβρίου 2005 Δυστυχώς όχι..... 1941[/snapback] Εισαι αστερι! Δεν το στελνεις το παληκαρι μια βολτα μεχρι Γλυφαδα να βρει κανα θηλυκο? Λοιπον ασε, και γω μια που νομιζα θηλυκια, την ειδα χτες με μουστακια!!! Να της κανω αποτριχωση? Παντως, ειδα χτες ενα ποστ στο zebraplec, ο Rob ελεγε οτι τα θηλυκα οριμαζουν σεξουαλικα σε ηλικια 4 χρονων, πολυ αργοτερα απο τα θηλυκα. Αρα τα δικα μου εχουν μελλον ακομα .... γι'αυτο οι θηλυκες τρωνε και αγνοουν τους αρσενικους στις σπηλιες. Και εχω αρχισει και να φοβαμαι γιατι οι αρσενικοι παρα-κουνανε τις ουρες τους - αν συνεχισουν ετσι για κανα χρονο μεχρι να ωριμασουν οι θηλυκες μπορει να τους μεινει και κανα κουσουρι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 4 Οκτωβρίου 2005 #6 Share 4 Οκτωβρίου 2005 Παρε ενα "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ" και κοιτα την πρωτελευταια σελιδα.Εχει πολλα ΑΑΑβαδιστα................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος