carlos 26 Μαίου 2011 #1 Share 26 Μαίου 2011 θα ηθελα να μου προτεινετε τι να κανω με το ενυδρειο μου των 60 λιτρων.εχω ενα φιλτρο eheim 2010,θερμοστατη και αεραντλια...για ποσο πληθυσμο ειναι καλο το ενυδρειο μου και για ποια ειδη ψαριων?καθε αποψη σας θα ειναι χρησιμη.ολες οι προτασεις σας θα ειναι χρησιμες απο τι να βαλω στον πατο απο χαλικι φυτα μεχρι και τα ειδη των ψαριων Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 26 Μαίου 2011 #2 Share 26 Μαίου 2011 φιλε μ καλησπερα....σε 60 λιτρα μπορεις να βαλεις ενα χαρεμι απο γκαπι 1 αρσενικο 3 θυλικες..... πολυ καλη επιλογη παλι ειναι να το κανεις γαριδαδικο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 28 Μαίου 2011 #3 Share 28 Μαίου 2011 θα ηθελα να μου προτεινετε τι να κανω με το ενυδρειο μου των 60 λιτρων.εχω ενα φιλτρο eheim 2010,θερμοστατη και αεραντλια...για ποσο πληθυσμο ειναι καλο το ενυδρειο μου και για ποια ειδη ψαριων?καθε αποψη σας θα ειναι χρησιμη.ολες οι προτασεις σας θα ειναι χρησιμες απο τι να βαλω στον πατο απο χαλικι φυτα μεχρι και τα ειδη των ψαριων πες μας διαστάσεις έχεις πολλές επιλογές εκτός αν θες να το κάνεις με ζοώτοκα αν ναι η πρόταση του thanashs ειναι πολύ καλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos 28 Μαίου 2011 Author #4 Share 28 Μαίου 2011 οι διαστασεις ειναι 60x40x30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 28 Μαίου 2011 #5 Share 28 Μαίου 2011 οι διαστασεις ειναι 60x40x30 =72l (οχι καθαρά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος