bbetta 16 Ιουνίου 2011 Author #26 Share 16 Ιουνίου 2011 Xρειάζεται να κάνω καμια τρύπα;;;; 2 ανεμιστηράκια 8ρια φτάνουν ;;;;; Για τα ανεμιστηράκια πρέπει από ότι φαντάζομαι να έχω ρυθμιστη στροφων για ανεμιστηρακι. και Τροφοδοτικο 12V 500mA για καθε ανεμιστηρα ΣΩΣΤΑ ??? Υπαρχει πρόβλημα;;;ΔΕΝ θελω να παω στα τυφλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 16 Ιουνίου 2011 #27 Share 16 Ιουνίου 2011 Το ενυδρείο μου φαίνεται diy, οπότε δεν μπορεί να σου προτείνει κάτι το μαγαζί που το έχει? Λογικά αυτός πρέπει να μπορεί να σου κάνει μια πρόταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 16 Ιουνίου 2011 Author #28 Share 16 Ιουνίου 2011 Το ενυδρείο μου φαίνεται diy, οπότε δεν μπορεί να σου προτείνει κάτι το μαγαζί που το έχει? Λογικά αυτός πρέπει να μπορεί να σου κάνει μια πρόταση. το ενυδρείο θα το κανω παραγγελια σε καταστημα και αυτο θα τη δωσει σε καποιον που συνεργαζεται να το κανει. Μια και στο Aquazone υπάρχει πάρα πολύ εμπιστοσύνη εκ μέρους μου ψάχνω από εδώ μια απάντηση. Εχω ρωτήσει στο κατάστημα ( από περιέργεια αφού εμπιστεύομαι ελάχιστα pet shop πια) και μου είπαν ότι το ανεμιστηράκι(1) μπορεί να μπει στο χώρο του φωτισμού και να λειτουργεί μια χαρά η ψύξη(το αναλύσαμε πιο πάνω και δε) Αυτός είναι ο λόγος που ζητώ τόσο επίμονα απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 18 Ιουνίου 2011 Author #29 Share 18 Ιουνίου 2011 Xρειάζεται να κάνω καμια τρύπα;;;; 2 ανεμιστηράκια 8ρια φτάνουν ;;;;; Για τα ανεμιστηράκια πρέπει από ότι φαντάζομαι να έχω ρυθμιστη στροφων για ανεμιστηρακι. και Τροφοδοτικο 12V 500mA για καθε ανεμιστηρα ΣΩΣΤΑ ??? Υπαρχει πρόβλημα;;;ΔΕΝ θελω να παω στα τυφλα Δεν ξέρει κανείς;;;Έχω καθυστερήσει το γέμισμα του ενυδρειου 20 μέρες και ακόμα δε ξερω τι να κάνω! Να βάλω 2 8ρια με τα παραπάνω πράγματα;;;; Χρειάζεται τρύπα στο καπάκι;;;; παρακαλω απαντηστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 19 Ιουνίου 2011 #30 Share 19 Ιουνίου 2011 Γεια σου φιλε Bbetta! Κατα αρχας εαν ειναι να στρωσεις το ενυδρειο σου και δεν εχεις μεσα φυτα ή ψαρια δεν χρειαζεσαι αμεσα ανεμηστηρακια, μια που τα βακτηρια και η αποσυνθεση των τροφων γινονται ποιο γρηγορα σε υψιλες θερμοκρασιες. Αλλιως εαν βαλεις τωρα φυτα μια απλη και οικονομικη λυση ειναι η παρακατω: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=44270&hl= Εαν θες να βαλεις τα 8αρια και αυτα μια χαρα θα ειναι αλλα προσωπικα εχω βολευτη και εγω με τα παραπανω γιατι δεν χρειαζεται κοψε ραψε και οταν τελιωνει το καλοκαιρι τα αποθηκευω και δεν τα εχω μεσα στα ποδια μου. Και με ενα κανεις δουλεια, εαν βαλεις δυο σιγουρα θα κατεβασεις περισσοτερο την θερμοκρασια αλλα δεν θα προλαβαινεις να γεμιζεις νερο το ενυδρειο, μια που η εξατμηση θα μεγαλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Ιουνίου 2011 Author #31 Share 20 Ιουνίου 2011 Μαλλον θα ακολουθησω την τακτικη με το ενα 8αρι ανεμιστηρακι. Πηρα πληροφοριες απο το θεμα : εδω μονο που το ανεμιστηρακι εχει εξαντληθει. εδω ξερει κανενας που θα βρω τετοιο; παιδια αν καποιος ξερει ας απαντησει γιατι ειναι μεγαλη αναγκη!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Ιουνίου 2011 Author #32 Share 26 Ιουνίου 2011 Μαλλον θα ακολουθησω την τακτικη με το ενα 8αρι ανεμιστηρακι. Πηρα πληροφοριες απο το θεμα : εδω μονο που το ανεμιστηρακι εχει εξαντληθει. εδω ξερει κανενας που θα βρω τετοιο; παιδια αν καποιος ξερει ας απαντησει γιατι ειναι μεγαλη αναγκη!!!!! παιδια το ενυδρειο μάλλον αύριο θα το έχω Ανεμιστηράκι και τα συναφή ( controller, τροφοδοτικο , αντικραδασματικη βάση κτλ δεν ΄Εχω βρει Το ανεμιστηράκι ας είναι και 9αρι Αν κάποιος μπορει να βοηθήσει ας το κάνει παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 26 Ιουνίου 2011 #33 Share 26 Ιουνίου 2011 παιδια το ενυδρειο μάλλον αύριο θα το έχω Ανεμιστηράκι και τα συναφή ( controller, τροφοδοτικο , αντικραδασματικη βάση κτλ δεν ΄Εχω βρει Το ανεμιστηράκι ας είναι και 9αρι Αν κάποιος μπορει να βοηθήσει ας το κάνει παρακαλώ και 9αρι, και 12αρι και οτι σε βολευει! Τωρα κοντρολερ και λεπτομεριες τα κανεις και σε μια δευτερη φαση αρκει να παρεις ενα τροφοδοτικο στα ιδια βολτ και αναλογα Αμπερ για να κανεις τωρα την δουλεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paco 27 Ιουνίου 2011 #34 Share 27 Ιουνίου 2011 το ενυδρείο θα το κανω παραγγελια σε καταστημα και αυτο θα τη δωσει σε καποιον που συνεργαζεται να το κανει. Μια και στο Aquazone υπάρχει πάρα πολύ εμπιστοσύνη εκ μέρους μου ψάχνω από εδώ μια απάντηση. Εχω ρωτήσει στο κατάστημα ( από περιέργεια αφού εμπιστεύομαι ελάχιστα pet shop πια) και μου είπαν ότι το ανεμιστηράκι(1) μπορεί να μπει στο χώρο του φωτισμού και να λειτουργεί μια χαρά η ψύξη(το αναλύσαμε πιο πάνω και δε) Αυτός είναι ο λόγος που ζητώ τόσο επίμονα απάντηση αφου θα κανεις παραγγελια το ενυδρειο γιατι δεν βγαζει το πισω κουτι απο τις λαμες πιο φαρδι για να μπουν οι ανεμιστηρες που θες? η αντιστοιχα να τρυπισεις το μπροστινο καπακι (αναλογα βαβαια αν γινει αφαιρομενο η με μεντεσεδες στο πισω κουτι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 27 Ιουνίου 2011 Author #35 Share 27 Ιουνίου 2011 αφου θα κανεις παραγγελια το ενυδρειο γιατι δεν βγαζει το πισω κουτι απο τις λαμες πιο φαρδι για να μπουν οι ανεμιστηρες που θες? η αντιστοιχα να τρυπισεις το μπροστινο καπακι (αναλογα βαβαια αν γινει αφαιρομενο η με μεντεσεδες στο πισω κουτι) Το μπροστινό καπάκι θα τρυπηθει. Αν βάλω 12αρι δεν θα έχει πολυ θόρυβο ;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 27 Ιουνίου 2011 #36 Share 27 Ιουνίου 2011 Το μπροστινό καπάκι θα τρυπηθει. Αν βάλω 12αρι δεν θα έχει πολυ θόρυβο ;;;;; Ισα ισα που οσο ποιο μεγαλος τοσο ποιο αθορυβος θα ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 27 Ιουνίου 2011 Author #37 Share 27 Ιουνίου 2011 Ισα ισα που οσο ποιο μεγαλος τοσο ποιο αθορυβος θα ειναι! Οκ θα πάω μες στην εβδομάδα να πάρω Ο ρυθμιστής στροφών Και η αντικραδασματικη βάση είναι απαραίτητα ;;; ( βλέπετε δημοσίευση 31 στο θέμα του delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 1 Ιουλίου 2011 Author #38 Share 1 Ιουλίου 2011 Οκ θα πάω μες στην εβδομάδα να πάρω Ο ρυθμιστής στροφών Και η αντικραδασματικη βάση είναι απαραίτητα ;;; ( βλέπετε δημοσίευση 31 στο θέμα του delta66 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Ιουλίου 2011 #39 Share 1 Ιουλίου 2011 up Να σε πω,αυτο εδω δεν σε βολευει?http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2184 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 1 Ιουλίου 2011 Author #40 Share 1 Ιουλίου 2011 Να σε πω,αυτο εδω δεν σε βολευει?http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2184 μπορεις να επιλεξεις και πόσο δυνατα θα δουλεύει;;; και αν καταλάθως πέσει μέσα στο νερό τι γίνετε;;;μένω ψητός;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Ιουλίου 2011 #41 Share 1 Ιουλίου 2011 μπορεις να επιλεξεις και πόσο δυνατα θα δουλεύει;;; και αν καταλάθως πέσει μέσα στο νερό τι γίνετε;;;μένω ψητός;;; Δεν ξερω αν μπορεις να επιλεξεις ποσο δυνατα δουλευει.Γιατι να πεσει στο νερο αφου πιανει στο τζαμι και πιστευω και στο πλαστικο απο το καπακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 2 Ιουλίου 2011 Author #42 Share 2 Ιουλίου 2011 δεν παίζει τελικά το μηχανημα είναι θορυβοδες επανερχομε στις αλλες ερωτησεις Ο ρυθμιστής στροφών Και η αντικραδασματικη βάση είναι απαραίτητα ;;; ( βλέπετε δημοσίευση 31 στο θέμα του delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος