Jump to content

Τα γκαπι γεννάνε σαν τρελλά!!!

antonios

Recommended Posts

Δεν εχει περάσει ενας μηνας απο την πρώτη γέννα και σήμερα βλέπω νέα φουρνιά μάζεψα 5 στην γεννήστρα και αλλα 10 περίπου τα κυνηγάω......Τα γκαπι γεννάνε σαν τρελλά ειπα να δω γεννες αλλα εδω ανοιξα μαιευτήριο και παιδικό σταθμό... <_<:D

Εμ ετσι ειναι!!!αντε καλες γεννες και να σου ζησουν!!!

Μπορεις επισης να κρατας το ενα φυλο και να ανταλλαζεις το αλλο για να μην εχεις αιμομιξια

Μπορεις επισης να κρατας το ενα φυλο και να ανταλλαζεις το αλλο για να μην εχεις αιμομιξια

<_<

Όντως από κάποιο σημείο και μετά, πρέπει να ληφθεί και αυτό σοβαρά υπ'όψιν!

Ενας φιλος εκανε τεραστια αιμομιξια και τα ψαρακια εβγαιναν πως να το πω.....καθυστερημενα

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα αιμομιξίας και στα ψάρια;ου εβαλες φωτιά τώρα.....ξέρεις κάτι σχετικό;

Ωσπου σταματηε η αναπαραγωγη τους βεβαια

Περιεργο...δεν σου τα τρωνε τα μεγαλητερα???εγω μονο μια φουρνια εχω...οταν ηταν η μαμα μικρη και ο πατερας...τωρα οτι γεννητε εκτελειτε...θα ζησουν για 4 μερες...μεχρι να το παρουν χαμπαρι <_< !

<_<

Όντως από κάποιο σημείο και μετά, πρέπει να ληφθεί και αυτό σοβαρά υπ'όψιν!

Μίλησα με εναν γνωστό μου και κανόνισαμε να του δίνω μερικά απο κάθε γέννα ,τώρα όμως θα δούμε πως θα κυλήσει το θέμα...

Περιεργο...δεν σου τα τρωνε τα μεγαλητερα???εγω μονο μια φουρνια εχω...οταν ηταν η μαμα μικρη και ο πατερας...τωρα οτι γεννητε εκτελειτε...θα ζησουν για 4 μερες...μεχρι να το παρουν χαμπαρι <_< !

πεφτει κυνήγητο αλλα κρύβονται στο κερατόφυλλο ,5 τα μάζεψα στην γεννήστρα,άλλα κρύβονται στα φυτα,αλλα στις πέτρες χαμός...

Εγω ανταλλαζω π.χ τη μια φορα τα αρσενικα την αλλη τα θηλυκα

Αν και τωρα τα παρατησα τα ζωοτοκα βαρεθηκα τις γεννες τις πρωτες φορες ωραια ειναι αλλα μετα ολο χαριζεις.Τωρα τα τελευταια θα τα φορτωσω στον φιλο johnb χαχα <_<

πεφτει κυνήγητο αλλα κρύβονται στο κερατόφυλλο ,5 τα μάζεψα στην γεννήστρα,άλλα κρύβονται στα φυτα,αλλα στις πέτρες χαμός...

Eλεγα και εγω <_< ...παντος...γεννηστρα για ζωοτοκα δεν ειναι και το καλλητερο...παιθουνουν μια αρωστια οταν καθονται καιρο...και αν θυμαμαι λεγεται ναρκισμος(μπορει να το προφερω λαθος)...!

Eλεγα και εγω <_< ...παντος...γεννηστρα για ζωοτοκα δεν ειναι και το καλλητερο...παιθουνουν μια αρωστια οταν καθονται καιρο...και αν θυμαμαι λεγεται ναρκισμος(μπορει να το προφερω λαθος)...!

Να τα αφησω λές ελεύθερα μέσα;Να σου πω σκέφτομαι αυτα που απομόνωσα στην γεννήστρα να τα δώσω τις επόμενες μέρες.....

Να τα αφησω λές ελεύθερα μέσα;Να σου πω σκέφτομαι αυτα που απομόνωσα στην γεννήστρα να τα δώσω τις επόμενες μέρες.....

Ννωμη μου καλητερα να τα αφυνες μεσα...αλλα αφου θα τα δωσεις σε 3 μερες που λες...κρατησετα εκει μην χασεις κανενα...! <_<

Ννωμη μου καλητερα να τα αφυνες μεσα...αλλα αφου θα τα δωσεις σε 3 μερες που λες...κρατησετα εκει μην χασεις κανενα...! <_<

Mάλλον θα τα κρατήσω έτσι και μετα θα φύγουνε μπορεί να μαζέψω και μερικά άλλα και βλέπουμε.Πόσα μπορώ να κρατήσω στα λίτρα μου;

Mάλλον θα τα κρατήσω έτσι και μετα θα φύγουνε μπορεί να μαζέψω και μερικά άλλα και βλέπουμε.Πόσα μπορώ να κρατήσω στα λίτρα μου;

Ποσα λιτρα εχεις?

Ποσα λιτρα εχεις?

132lt juwel τα αναφερω αριστερα στο προφίλ μου όλα... <_<:D

132lt juwel τα αναφερω αριστερα στο προφίλ μου όλα... <_<:D

τα zebra δεν σου κυνηγανε λιγο τα gubby?? χμμμ...μπορεις να κρατησεις μια ομαδουλα gubby απο 2 αρσενικα και 5 θυλικα :huh: ...Εσυ βλεπεις βασικα πως τα πανε τα ψαρακια σου και αποφασιζεις :huh: ...οι θυλικιες gubbineς οταν μεγαλωσουν γινονται λιγο πηραχτηρια :huh: ...!

τα zebra δεν σου κυνηγανε λιγο τα gubby?? χμμμ...μπορεις να κρατησεις μια ομαδουλα gubby απο 2 αρσενικα και 5 θυλικα <_< ...Εσυ βλεπεις βασικα πως τα πανε τα ψαρακια σου και αποφασιζεις :D ...οι θυλικιες gubbineς οταν μεγαλωσουν γινονται λιγο πηραχτηρια :huh: ...!

ZEBRA SNAIL ειναι σαλιγκαρια και δεν υπαρχει πρόβλημα...μάλιστα οπότε κρατάω ακόμα εκτός αυτα που εχω 2 θυληκα γκάπι και 1 αρσενικό να δω τι θα κανω και με τις γέννες που εχω απο τα πλατάκια εδω και μέρες

ZEBRA SNAIL ειναι σαλιγκαρια και δεν υπαρχει πρόβλημα...μάλιστα οπότε κρατάω ακόμα εκτός αυτα που εχω 2 θυληκα γκάπι και 1 αρσενικό να δω τι θα κανω και με τις γέννες που εχω απο τα πλατάκια εδω και μέρες

Σορρη δεν ειδα το snail <_< ...!!Τεσπα να σου ζησουν τα μωρακια :D

Σορρη δεν ειδα το snail <_< ...!!Τεσπα να σου ζησουν τα μωρακια :D

Να είσαι καλά....

Ενας φιλος εκανε τεραστια αιμομιξια και τα ψαρακια εβγαιναν πως να το πω.....καθυστερημενα

Μπορει να τα παει σε ασυλο. :thumbup:

Όταν λες καθυστερημένα?

Όταν λες καθυστερημένα?

λογικα δεν θα ειναι ζωηρα..

Οχι μονο δεν ειναι ζωηρα αλλα συμπεριφερονται και παραξενα ολο στον βυθο ειναι ουτε αναπαραγονται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...