Jump to content

αυξηση θερμοκρασιας

reefkeeper

Recommended Posts

παιδια χτες προσεξα πως το reef μου 450 λιτρα ειχε 28 βαθμους και με το που ανοιγουν τα φωτα φτανει τους 29!!τι μπορω να κανω για να ριξω την θερμοκρασια καθως δεν διαθετω ουτε ανεμιστηρακια ουτε chiller ειναι επικινδυνο αυτη την στιγμη για τα ψαρια και τα κοραλλια? <_<

Πρέπει να πας σε μια από τις δύο λύσεις.Με τα θετικά και τα αρνητικά που έχει η κάθε μια.Βάλτα κάτω δες τι σε βολεύει και προχώρησε τώρα που είναι νωρίς.

Η αλλαγή της θερμοκρασίας είναι επικίνδυνη όταν γίνεται απότομα.

Προσωπικα στα 100λιτρα που εχω κανω καθε μερα αλλαγη 1 λιτρου νερου κρυου κατα το μεσημερακι.....το νερο αυτο περιεχει βακτηρια υπαρχει σε στρωμενο ενυδρειο και βρισκεται σε ψυγειο στους 12 βαθμους.

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο στο θαλασσινο αλλα εμενα με βοηθα πολυ στη διατηρηση της θερμοκρασιας

Προσωπικα στα 100λιτρα που εχω κανω καθε μερα αλλαγη 1 λιτρου νερου κρυου κατα το μεσημερακι.....το νερο αυτο περιεχει βακτηρια υπαρχει σε στρωμενο ενυδρειο και βρισκεται σε ψυγειο στους 12 βαθμους.

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο στο θαλασσινο αλλα εμενα με βοηθα πολυ στη διατηρηση της θερμοκρασιας

Ποσο σε κρατάει??

Με ανεμηστηρακια ανεβαινει 28 αν ριξω το μεσημερι νερο μολις ξεκινησει να ανεβαινει με κραταει ολη μερα 26!!! μερικες φορες αναγκαζομαι να βαλω αλλο 1 λιτρο 4 ωρες μετα αλλα μιλαμε Αυγουστο μερια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...