sheriff 26 Μαίου 2011 #1 Share 26 Μαίου 2011 Καλημέρααα! Στο ενυδρείο μου 96lt στη φάση αυτή έχω 4 αγγελόψαρα, 3 ancistrus, 3 corydoras, 3 melanoteania, 5 neon, 1 algea eater albino και 2 SAE. (Δεν θέλω σχόλια για τη σύνθεση των ψαριών μου, είμαι σε μεταβατικό στάδιο... ) Το ενυδρείο είναι φυτεμένο με αρκετά φυτά (anubias, cryptocorines, valisnerias κλπ), μια μεγάλη ρίζα και μικρά ξύλα, οπότε πιστεύω πως υπάρχουν κρυψώνες... Σκέφτομαι να προσθέσω γαρίδες εργάτες (πιθανόν amano) και 3 zebra snails, πιστεύετε πως είμαι ΟΚ ή θα έχω πρόβλημα και θα γίνουν μεζές στα ψαράκια που έχω;;; Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 26 Μαίου 2011 #2 Share 26 Μαίου 2011 Aν τα αγγελόψαρα δεν είναι πολύ μεγάλα και οι αμάνο μεγάλες δεν θα υπάρχει θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 26 Μαίου 2011 #3 Share 26 Μαίου 2011 Στο μελλον θεωρω οτι θα υπαρξει θεμα.Δεν νομιζω να χαριστουν τα σκαλαρια στις γαριδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheriff 26 Μαίου 2011 Author #4 Share 26 Μαίου 2011 Ευχαριστώ πολύ! Να υποθέσω πως με τα υπόλοιπα ψάρια δεν υπάρχει θέμα, σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 26 Μαίου 2011 #5 Share 26 Μαίου 2011 Ευχαριστώ πολύ! Να υποθέσω πως με τα υπόλοιπα ψάρια δεν υπάρχει θέμα, σωστά; Εξαρτάται ποια σκέφτεσαι να κρατήσεις και ποια όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheriff 26 Μαίου 2011 Author #6 Share 26 Μαίου 2011 Επειδή με ενδιαφέρει περισσότερο να έχω "καλούς εργάτες" στο ενυδρείο, εάν οι γαρίδες (10 στα 100lt) κάνουν καλύτερη δουλειά με την άλγη σε σχέση με κάποιο που ήδη έχω, δεν θα είχα πρόβλημα να τo αφαιρέσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 26 Μαίου 2011 #7 Share 26 Μαίου 2011 όσο και να χαζομασουλάνε φίλε δεν πρόκειται να σου καθαρίσουν την άλγη από το ενυδρείο σου. Το ότι τρέφονται από αυτή δεν σημαίνει ότι θα καθαρίσουν, αυτά είναι ιστορίες κάποιων χαζών πετσοπάδων. Και στα καλύτερα γαριδάδικα αν δεν προσέξεις η άλγη βρίσκει να τρυπώσει Γι' αυτό γνώμη μου να περιγράψεις την άλγη σε ένα άλλο thread και να την αντιμετωπίσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος