Jump to content

Στο στρωσιμο φυτα

Recommended Posts

χαλαζιακη αμμο ναι εχω βαλει την βρηκα γυρω στο 5 ευρω τα 4 κιλα αν θυμαμαι καλα ψαξε λιγο και θα βρεις σε καποιο σιγουρα με ιδια τιμη...

αν θες τωρα καποιο κλαδεμα εγω μπορω να σου δωσω λιμνοφιλα που κλαδευω, θα βρεις και αλλα φυτα απο παιδια που κλαδευουν...

κατα τα αλλα υπομονη να εχεις και ειναι ευκολο...σε οτι αλλο μπορω να βοηθησω εδω ειμαι !!!

Αρε φίλε αντωνη χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σου είσαι σωστός άλλη μια ερώτηση. Τι μέγεθος είναι η άμμος πάνω απο 0.3;πόσο περίπου εκατοστά ύψος στο ενυδρειο μου θα χρειαστεί είναι 72 λίτρα. Πως μπολιαζονται αυτα που κλαδευεις απο το δικό σου ενυδρειο και τα δίνεις σε κάποιον άλλο;

δεν υπαρχει προβλημα φιλε μου ,οτι μπορω να βοηθησω ειναι χαρα μου...ναι κοκομετρια ειναι καλη πιστευω 0.3-0.5 ...τωρα για το υψος που πρεπει να εχει πρεπει να ειναι 6-9 εκατοστα τουλαχιστον εμενα τοσα εκατοστα με βολευει να φυτευω ευκολα... για το κλαδεμα τωρα και το μεταφυτεμα ποικιλει αναλογα με το καθε φυτο ...στα περισσοτερα φυτα που εχουν κορμο απλα κοβεις στο υψος που θες φυτευεις καλα και απο το σημειο που εκοψες ξαναπεταει..αλλα οπως οι κρυπτοκορινες πχ δεν κλαδευονται( βγαζουν απο την ριζα σαν καταβολαδες περιπου) ...σε αλλα οπως το pteropous βγαινει ενα νεο φυτο απο την ακρη των φυλλων του οπου το κοβεις και φυτευεις μονο τις ριζες του ..γενικα ειναι κατι το οποιο θα το μαθεις με τον καιρο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...