Jump to content

Kaspersky Vs Panda

Recommended Posts

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω ενα απο τα δυο. Ποια η γνωμη σας?

Έγινε επεξεργασία - beteranos

Δεν χρησιμοποιώ πλέον anti-virus (διότι στα linux δεν κολλάς ιούς) αλλά όταν είχα windows είχα το Kaspersky και ήμουν ευχαριστημένος! <_<

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω ενα απο τα δυο. Ποια η γνωμη σας?

panda με κλειστα ματια για μενα.. σε οτι υπολογιστη μου το εχω βαλει ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...

Τσαμπα τα λεφτα που θα δωσεις(γνωμη μου),εγω συνιστω αυτο που ειναι και δωρεαν για 1 χρονο.

http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus

Τσαμπα τα λεφτα που θα δωσεις(γνωμη μου),εγω συνιστω αυτο που ειναι και δωρεαν για 1 χρονο.

http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus

Με ενδιαφερει και εμενα το συγκεκρημενο εαν το κατεβασεις σου το δεινει δωραιαν για 1 χρονο?

Ειναι αξιοπιστο το εχεις χρισιμοποιησει?

Μην χαλας λεφτά τσαμπα παρε κατι χρησιμο για τα ενυδρεια σου . <_<

Κατεβασε απο το ιντερνετ το avast παρα πολυ καλο.ενα απο τα καλυτερα

Με ενδιαφερει και εμενα το συγκεκρημενο εαν το κατεβασεις σου το δεινει δωραιαν για 1 χρονο?

Ειναι αξιοπιστο το εχεις χρισιμοποιησει?

Αυτο εχω στο pc μου και το προτεινω σε αρκετους λογω δουλειας,ειναι απλα ενα antivirus και δεν περιλαμβανει firewall,antiad/spyware,antispam,antiphishing αν θες να εχεις ολα αυτα πολυ απλα το πληρωνεις,κατεμε ομως δεν αξιζει.

Ενημερωτικα κανενα δεν προσφερει 100% προστασια.

NOD32 ...μακράν το καλύτερο κατ εμέ.

Και για με... <_<

εχω Kaspersky ....ειναι πολυ καλο αλλα μου καθυστερει πολυ τις σελιδες ..καλα απορω δεν μπορουν να κανουν μια βελτιωση και εκει; ...δεν ξερω αν θα το ξανα παρω γι'αυτον τον λογο ....παντως εχω καταληξει στο συμπερασμα πως οποιος κατεβαζει πρεπει να εχει απαραιτητα αντιικο! <_<

Οντως 4 χρονια αυτο χρησιμοποιω!!!

xexe παιδιά..πραγματικά ..πουλάω retail Antivirus εδώ και 10 χρονια στην εταιρία που δουλεύω..και είμαι σε θέση να σας πω πως δεν υπάρχει χειρότερο antivirus από το panda,και το "αβιρα"..επίσης και το AVG..αν θα ασχοληθείτε με antivirus καλύτερα να στοχεύσετε πάνω σε NOD και Kaspersky..Όμως αν δείτε επίσης και τα στατιστικά το Kaspersky είναι μακράν καλύτερο ότι και να λέτε. Ειδικά το Kaspersky Pure.

xexe παιδιά..πραγματικά ..πουλάω retail Antivirus εδώ και 10 χρονια στην εταιρία που δουλεύω..και είμαι σε θέση να σας πω πως δεν υπάρχει χειρότερο antivirus από το panda,και το "αβιρα"..επίσης και το AVG..αν θα ασχοληθείτε με antivirus καλύτερα να στοχεύσετε πάνω σε NOD και Kaspersky..Όμως αν δείτε επίσης και τα στατιστικά το Kaspersky είναι μακράν καλύτερο ότι και να λέτε. Ειδικά το Kaspersky Pure.

<_<:D:huh:

Δεν ειμαι του εππαγγελματος, αλλα ο αδερφος της γυναικας μου που ειναι παντα δουλευει μονο με Kaspersky!

:D:huh::huh:

Δεν ειμαι του εππαγγελματος, αλλα ο αδερφος της γυναικας μου που ειναι παντα δουλευει μονο με Kaspersky!

Άρα σημαίνει ξέρει τι δουλειά <_<

Eset Smart Security στα 64 τρέχω εγώ.

Όντως πάρα πολύ καλό!

Χρησταρα να σε ρωτησω; ..μιας και ασχολεισαι; ..πως θα κανω το ιντερνετ να παει λιγακι ποιο γρηγορα τι ρυθμισεις να βαλω; ..στην παρουσα φαση σερνετε και ειναι αισχος;

Eset Smart Security στα 64 τρέχω εγώ.

Όντως πάρα πολύ καλό!

χεχε Πανο στα 64bit οτι και να τρέχεις λογικά θα πεταει <_<

Σε βλέπω και με minimum 4GB

Χρησταρα να σε ρωτησω; ..μιας και ασχολεισαι; ..πως θα κανω το ιντερνετ να παει λιγακι ποιο γρηγορα τι ρυθμισεις να βαλω; ..στην παρουσα φαση σερνετε και ειναι αισχος;

Πρώτο βήμα..Πες μου πως δεν δουλεύεις με τον ΙΕxplorer ...Κατέβασε αμέσως το Opera η τον GoogleChrome

Και μετά πάμε σε πιο δυνατά βήματα!

Πρώτο βήμα..Πες μου πως δεν δουλεύεις με τον ΙΕxplorer ...Κατέβασε αμέσως το Opera η τον GoogleChrome

Και μετά πάμε σε πιο δυνατά βήματα!

...δουλευω φιλος με google chrome

Κατεβασα και γω το chrome!!

Κατεβασα και γω το chrome!!

..ειναι αυτη την στιγμη ο καλυτερος ..εχω ακουσει ομως πως η google μας ''παρακολουθει'' ! <_< ..πχ καποιος που μπαινει indymedia και γενικοτερα με ανατρεπτικες σελιδες

χεχε Πανο στα 64bit οτι και να τρέχεις λογικά θα πεταει <_<

Σε βλέπω και με minimum 4GB

8gb (2x4) στα 1600MHz :D

...δουλευω φιλος με google chrome

αν σου καθυστερεί φιλε ακόμα και το google chrome..καλύτερα να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα που ανιχνεύει τα λέγομαι Spywares.

Αυτά είναι σαν Virus με την μονή διαφορά στέλλουν πληροφορίες έξω με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν την ταχύτητα τις σύνδεσης σου..

Γνωστά προγράμματα είναι το Malwarebytes και το Ad Aware

8gb (2x4) στα 1600MHz <_<

Τερατακη!! φτάνεις τα 16GB φαντάζομαι άμα θες? τρέχεις και με i5?i7?

αν σου καθυστερεί φιλε ακόμα και το google chrome..καλύτερα να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα που ανιχνεύει τα λέγομαι Spywares.

Αυτά είναι σαν Virus με την μονή διαφορά στέλλουν πληροφορίες έξω με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν την ταχύτητα τις σύνδεσης σου..

Γνωστά προγράμματα είναι το Malwarebytes και το Ad Aware

χμμμμ ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...